Αναβαθμίζει με Σουλούκου την εκπροσώπησή του στην ΕΕΑ ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το Gazzetta

Η Γενική Διεθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, μαζί με το νομικό επιτελείο της ομάδας θα παραστούν στην εκδίκαση της υπόθεσης των σχέσεων ΠΑΟΚ – Ξάνθης το πρωί της Παρασκευής στην ΕΕΑ.

Αυτό μετέδωσε το βράδυ της Πέμπτης το gazzetta, ενόψει της συζήτησης της σημαντικής υπόθεσης, δείχνοντας ότι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνουν σε κορυφαίο επίπεδο τη μάχη. Οπως έγραψε το ThrakiSportS στο πρωινό του ρεπορτάζ σε σχέση με τους δικηγόρους που ασχολούνται με την υπόθεση, η Λίνα Σουλούκου είναι δικηγόρος η ίδια στο επαγγελμα, αποτελεί την ισχυρή κυρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά δεν είχε παραστεί στην συζήτηση της 19ης Δεκεμβρίου, όταν και είχε αναβληθεί η υπόθεση.

«Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή ουσιαστικά έχει τρία μέτωπα καθώς θα έχει και δύο εκδικάσεις στο Πειθαρχικό της Λίγκας. Νωρίς το πρωί ωστόσο υπάρχει η προγραμματισμένη εκδίκαση για τις σχέσεις των ΠΑΟΚ – Ξάνθης. Εκεί θα εκπροσωπηθεί δεδομένα από την Λίνα Σουλούκου και τους δικηγόρους της ομάδας», επισημαίνει το gazzetta. Υπενθυμίζεται ότι η Σουλούκου ήταν εκείνη που είχε σπεύσει στην ΕΕΑ στις 4 Δεκεμβρίου και είχε καταθέσει την σχετική καταγγελία κατά των ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Το δημοσίευμα προσθέτει: «Η ΕΕΑ έχει διευκρινίσει πάντως ότι εκτός από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ξάνθη θα ζητήσει να παραστούν και άλλοι εκπρόσωποι ομάδων ή ακόμα και μάρτυρες στην προσπάθειά της να αποσαφηνίσει το τι ακριβώς έχει συμβεί και τι ισχύει για να λάβει την σχετική και ανάλογη απόφαση».