Super League: Αποχωρεί ο Χασομέρης φέρνοντας ακόμα πιο κοντά στην διάλυση τον Απόλλωνα Πόντου

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ο Απόλλων Πόντου, με τη διάλυση της ομάδας να είναι πλέον το πιο ορατό ενδεχόμενο.

Ο ένας μετά τον άλλον, λύνουν την συνεργασία τους με την ομάδα οι ποδοσφαιριστές της. Μετά τον Ολαϊτάν που πήγε στον Πανσερραϊκό, παρελθόν πρέπει να θεωρείται και ο Κομοτηναίος επιθετικός Δημήτρης Χασομέρης, από τους λίγους που είχαν απομείνει.

Η αποχώρησή του αποτελεί ισως το τελειωτικό χτύπημα. Πλέον σε αμφιβολία είναι αν η ομάδα θα κατέβει στα Χανιά για τον αγώνα του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό, πρέπει να προχωρήσει σε μεταγραφές (μπορεί μόνο κάτω των 23 ετών).

Ακόμα όμως και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να προσκομίσει δύο ενημερότητες (ασφαλιστική και φορολογική) και τρεις βεβαιώσεις ότι δεν οφείλει χρήματα σε ΕΠΟ, Super League 2 και ΠΣΑΠ. Κάτι που μόνον εύκολο δεν είναι.

Με αγωνία αναμένεται η καταβολή της δεύτερης δόσης των τηλεοπτικών όμως υπάρχει και το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο μέρος των χρημάτων να μπλοκαριστούν από προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών.

Υπενθυμίζεται πως αν ο Απόλλων δεν κατέβει σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος (εκτός του μηδενισμού για καθένα) αποβάλλεται απο το Πρωτάθλημα. Κάτι βέβαια που ούτε η διοργανώτρια αρχή επιθυμεί, καθώς υπάρχουν σχετικές ρήτρες στο τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ.