Δηλώσεις Ράσταβατς στο κανάλι του Μαρινάκη για Ζίβκοβιτς και Μελιόπουλο

Στο παιχνίδι των εντυπώσεων και της προπαγάνδας που υπάρχει λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μπήκε το βράδυ της Τρίτης και ο πρώην προπονητής της Ξάνθης και νυν του Αστέρα Τρίπολης Μίλαν Ράσταβατς.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό One του Μαρινάκη, κλήθηκε να σχολιάσει την χρησιμοποίηση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς και του Δημήτρη Μελιοπουλου στο περσινό Ξάνθη-ΠΑΟΚ, αν και σύμφωνα με τα έγγραφα που είχε βγάλει στη δημοσιότητα νωρίτερα η ιστοσελίδα to10, επίσης συμφερόντων Μαρινάκη.

Ο τότε προπονητής της Ξάνθης και νυν του Αστέρα Τρίπολης υποστήριξε ότι τότε δεν γνώριζε ο ίδιος την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζιβκοβιτς στον ΠΑΟΚ ήδη από εκείνη την ημερομηνία. «Δεν ήξερα ότι είχε πάρει μεταγραφή. Πήγε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι όταν το συμβόλαιό του έληξε. Συνεπώς δεν γνώριζα την πληροφορία αυτή», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σέρβος τεχνικός ρωτήθηκε για τον λόγο που στο ίδιο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε ως βασικός και ο Μελιόπουλος. «Και στην περίπτωση του Μελιόπουλου ήταν το ίδιο πράγμα. Για τις διαπραγματεύσεις δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα. Τον χρησιμοποίησα ολόκληρη την χρονιά και δεν ήξερα πού θα πάει το καλοκαίρι. Για τον Ζίβκοβιτς ήξερα πιθανότατα που θα πάει το καλοκαίρι γιατί το συμβόλαιό του έληγε. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα να συζητήσω με κάποιον γιατί η πληροφορία για τις μεταγραφές δεν υπήρχε στην ομάδα», σημείωσε ο Σέρβος.