Προσφεύγει στην δικαιοσύνη η ΠΑΕ Ξάνθη για τις συκοφαντίες από τους «αυτόκλητους σωτήρες» τύπου Κούγια

Για γραφικότητες και συκοφαντίες κάνει λόγο η Ξάνθη σε ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία προσθέτει ότι για αυτές τον λόγο τον έχουν οι αρμόδιες αρχές και πάνω από όλα η Δικαιοσύνη, προαναγγέλοντας προφανώς προσφυγή σε αυτήν σε βάρος του Αλέξη Κούγια, τον οποίο φωτογραφίζει ως «αυτόκλητο σωτήρα».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Με αφορμή και σε απάντηση των όσων αναφέρουν σε πρόσφατες δηλώσεις-παρεμβάσεις τους αυτόκλητοι σωτήρες του ποδοσφαίρου αλλά και ενόψει όλου του θορύβου που έχει προκληθεί προσφάτως γύρω από το όνομά τους, τόσο o AO ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ όσο και οι μέτοχοί του, με την ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός τους, δηλώνουν τα εξής:

“Το Ελληνικό ποδόσφαιρο, παρά τα όσα προβλήματα μπορεί να έχει, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Δεν προσφέρεται και δεν επιθυμούμε να ακολουθήσουμε τον οποιονδήποτε σε γραφικότητες, συκοφαντίες και δυσφημιστικές δηλώσεις, οι οποίες μόνο στόχο έχουν την αναζήτηση, αδικαιολόγητης, κατά τα λοιπά, προσοχής.
Δεν πρόκειται να βοηθήσουμε αυτόκλητους σωτήρες του ποδοσφαίρου και μάρτυρες της κάθαρσης σε αναζήτηση ρόλου και δημοσιότητας.
Για τις συκοφαντίες τον λόγο έχουν οι αρμόδιες αρχές και, πάνω απ’ όλες, η Ελληνική Δικαιοσύνη.”