Κύπελλο Ελλάδος: Χαλαρή τριάρα ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη με επιστροφή Πασχαλάκη αντί Ζίβκοβιτς

Με τον πρώην τερματοφύλακα του Πανθρακικού Αλέξανδρο Πασχαλάκη να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια και να κρατά μάλιστα την εστία του ανέπαφη, ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας από την Κρήτη στον πρώτο αγώνα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΟΦΗ.

Νίκησε με 3-0 και είναι με τα ενάμισι πόδι στα προημιτελικά. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο και πίεσε για το γκολ, αναγκάζοντας τον ΟΦΗ να αμυνθεί και να… ξεχάσει την επίθεση.

Μέσα σε 8 λεπτά, στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Στο 24′ ο Λημνιός δέχθηκε την διαγώνια μπαλιά του Μίσιτς και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 32′ ο Μπίσεσβαρ έκανε το 0-2 με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι σε ασίστ επίσης του Μίσιτς.

Το δεύτερο μέρος κύλησε σε… ρυθμούς ΠΑΟΚ. Πέρα από το σουτ του Σεμέδο στο 56′ το οποίο έδιωξε ο Πασχαλάκης, ο ΟΦΗ δεν είχε άλλη καλή στιγμή στην εστία των φιλοξενούμενων, που διαχειρίστηκαν με ευκολία τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα και έφτασαν στο τελικό 0-3. Ο Μίσιτς είχε και πάλι τη δημιουργία, τροφοδότησε τον Άκπομ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Νωρίτερα ο Ατρόμητος του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Σάββα Παντελίδη επίσης περνούσε με 3-0 από εκτός έδρας αναμέτρηση, αυτός στην έδρα του Βόλου και έκανε επίσης αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.