Γ’ Εθνική: Ανακοίνωσε διαζύγιο με τον Χρήστο Μίνγκα η Δόξα Κάτω Καμήλας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Δόξα Κάτω Καμήλας ενημέρωσε για το «διαζύγιο» με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Χρήστο Μίνγκα, πρώην παίκτη του Πανθρακικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Σερραίων που μετέχει στον ίδιο όμιλο της Γ’ Εθνικής με Αρη Αβάτου, Ορφέα Ξάνθης, Ηρακλή Ζυγού και Ένωση Αλεξανδρούπολης:

«Ο Π.Σ. Δόξα Κάτω Καμήλας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μίνγκα. Ο τεράστιος αυτός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στο πέρασμα του από την ομάδα μας, αποφάσισε για εργασιακούς λόγους να μεταναστεύσει στη νότιο Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα. Εμείς με την σειρά μας του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη προσωπική του ζωή και για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Χρήστο οι “πόρτες” της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτές για σένα, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε σε οποιοδήποτε άλλο πόστο.
Σε ευχαριστούμε που φόρεσες την φανέλα με τον μαυραετό στο στήθος και που τόσο άξια την “τίμησες”.
Υ.Γ. Φυσικά δε θα μπορούσε να φύγει με άδεια χέρια, και κατόπιν παραγγελίας του προέδρου μας, μας χάρησε μία φανέλα του από το πέρασμα του από τον Λεβαδειακό, η οποία θα τοποθετηθεί και θα κοσμεί το μουσείο της ομάδας μας».