Το παραχόντρυνε ο Κούγιας: «Σιχαμένες αδερφές, αντρούκλες και φιλιππινέζες Πανόπουλος και Πιαλόγλου»

Δεν έχει προηγούμενο η απάντηση του Κούγια την δήλωση του Άρη Πιαλόγλου με την οποία επιτίθεται ευθέως σε Πιαλόγλου, Πανόπουλο και τον κουμπάρο του Πολυχρόνη Συγγελίδη.

Αντιγράφουμε «προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια», σύμφωνα με τον σχετικό τίτλο στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, εν αναμονή πιθανής νέας απάντησης Πανόπουλου στον χαρτοπόλεμο:

Διάβασα την εμετική δήλωση της διαχρονικής φιλιππινέζας, αυτής της αντρούκλας με τα κόκκινα παντελόνια και τα κόκκινα πουκάμισα, του Χρήστου Πανόπουλου, αυτού που μου έστελνε τα μισθωμένα ελικόπτερα στη Νάξο για να τον σώσω, τότε που βγήκαν οι κασέτες με τον διαιτητή Κορκοβίρη, όταν έριξε ο «τίμιος» αυτός ιδιοκτήτης τον Πανιώνιο για να σωθεί η «τίμια» Ξάνθη.

Γνωρίζω ότι την ανακοίνωση την έγραψε αυτή η αντρούκλα ο Χρήστος Πανόπουλος, η φιλιππινέζα πλέον του ιδιοκτήτη της Ξάνθης Καλπατζίδη (αυτό το γκαρσόνι των Γιαννιτσών κατάφερε να κάνει φιλιππινέζα του τον Πανόπουλο και φιλιππινέζα της φιλιππινέζας την αντρούκλα Πιαλόγλου).

Αυτό που έγραψε ο Πιαλόγλου σήμερα και που δείχνει τη χυδαιότητα και την πραγματική προσωπικότητα του Χρήστου Πανόπούλου (δεν θέλω να πιστέψω ότι συμμετείχε αυτός που βάφτισε το γιο μου, ο Πολυχρόνης Συγγελίδης) περιμένω να μου τα πει προσωπικά, face to face όπως συνηθίζει να λέει και η Χρηστάρα, στο επόμενο συμβούλιο της Super League, εάν βεβαίως μέχρι τότε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έχει υποβιβάσει την Ξάνθη.

Ένα μπορώ να σας επιβεβαιώσω και μόνο:

Η πιο βρώμικη διαχρονικά ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδος, η ομάδα παράσιτο χωρίς οπαδούς, με τον πιο βρώμικο ιδιοκτήτη (ας διαλέξουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, ο Καλπατζίδης ο ανιψιός του Ιβάν ή αυτός που φορά κόκκινα παντελόνια εκεί που δεν τον βλέπουν) θα υποβιβαστεί, γιατί αυτό προβλέπουν οι Κανονισμοί και οι Νόμοι κι εγώ θα είμαι εκεί στις 10 Ιανουαρίου για να κάνω κύρια παρέμβαση.

Για τα υπόλοιπα της ανακοινώσεως, ειδικά τα περί «Σουζάνας» και για το ποιοι είναι πραγματικά οι Πανόπουλος και Συγγελίδης, παραπέμπω στα όσα έχει πει γι αυτούς, για το ήθος και την τιμιότητα τους, αλλά και για τις κακές συνήθειες τους, η κυρία Μιλένα Αποστολάκη.

Αν θέλετε να το χοντρύνουμε, το χοντραίνουμε κι άλλο…

Ντροπή σας σιχάματα, αλλά ειδικά εγώ δεν σας βλέπω και δεν σας ακούω καθόλου, γιατί ό,τι έχω το έφτιαξα μόνος μου κι εσείς αφού ξεσκίσατε ό,τι σας άφησαν οι άξιοι πατέρες σας (ο ένας ο Χρηστάρας από αντιπρόσωπος κατάντησε να πουλάει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα), για να πάρετε 10 εκατομμύρια μαύρα στην Κύπρο, καταντήσατε φιλιππινέζες ενός γκαρσονιού από τα Γιαννιτσά και δεν έχετε ούτε το θάρρος να βγείτε και να κάνετε μια προσωπική αντιπαράθεση και βάζετε μπροστά να κάνει τη βρώμικη δουλειά την κακομοίρα τη φιλιππινέζα τον Πιαλόγλου, λες και είναι αυτοφωράκιας.

Υ.Γ. Εάν δεν σας μαζέψει ο Ιβάν, για να πάρετε και τα υπόλοιπα, θα βγάλω στη φόρα και τα υπόλοιπα με τον συνεταίρο του Πολυχρόνη τον Γιάννη τον Αυδή στα Γιάννενα για κάτι ακίνητα στη Θεσσαλονίκη και για κάτι συμβόλαια που έγιναν στις 27/2/2015.

Ντροπή σας ρε αδερφούλες!

Αλλά όταν έχεις μεγαλώσει μέσα σε αδερφές στο Λουγκάνο τέτοια αδερφίστικη συμπεριφορά θα έχεις…

Τέτοιες ανακοινώσεις μόνο σιχαμένες αδερφές βγάζουν!