Πρώτη θέση για τις γυναίκες του Έβρου Σουφλίου στο Πανελλήνιο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά «Golden Cup»

Την πρώτη θέση κατέκτησε η γυναικεία Ακαδημία ποδοσφαίρου του Έβρου Σουφλίου στο 15ο Πανελλήνιο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά «Golden Cup» που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 3-5 Ιανουαρίου 2020 στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC της Θεσσαλονίκης.

Τα κορίτσια του Γιώργου Πετκίδη και της Στέλλας Μανιάκα κατάφεραν να βρεθούν στον τελικό όπου και κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία τους.

Στον τελικό αντιμετώπισαν την ομάδα του ΑΠΕ Λαγκαδά «για δεύτερη φορά» και βρέθηκαν να είναι πίσω στο ημίχρονο με 1-0. Αλλά έχοντας περίσσιο πάθος, υπομονή και επιμονή κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή νικώντας με 2-1 και να είναι αυτές που χαμογέλασαν στο τέλος την κατάκτηση του κυπέλλου ως μεγάλες νικήτριες.

Έτσι με τα μετάλλια της πρώτης θέσης στο στήθος και το κύπελλο στις αποσκευές τους επέστρεψαν γεμάτες χαρά και με πολλά χαμόγελα στο Σουφλί.

Για να φτάσουν στον τελικό οι δεσποινίδες από το Σουφλί κυριάρχησαν στην Α’ φάση της ομάδας του ΑΣ Χανιώτη WS νικώντας 6-0. Στη Β’ φάση ήρθαν ισόπαλες με την ομάδα Shooters WS από τη Θεσσαλονίκη. Στην Γ’ φάση επικράτησαν απέναντι στην ομάδα του ΑΠΕ Λαγκαδά με 2-1 και βρέθηκαν στο μεγάλο τελικό διεκδικώντας την πρώτη θέση.

Αντίπαλες θα ήταν πάλι η ομάδα ΑΠΕ Λαγκαδά καθώς οι δύο ομάδες που κέρδισαν τις δύο πρώτες θέσεις στην βαθμολογία.