Επίθεση Κούγια μέσα από τα Πηγάδια: «Χυδαία φιλοξενία, η Ξάνθη θα υποβιβαστεί και δεν κάνω πίσω»

Μέσα από τα αποδυτήρια των Πηγαδίων ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε μετά την ήττα της ομάδας του σε νέα επίθεση κατά της Ξάνθης.

Μάλιστα, μάλλον με το «έτσι θέλω» πήγε και πήρε το μικρόφωνο της ΕΡΤ και μίλησε στον Βασίλη Αναστασιάδη, που έκανε το σχετικό ρεπορτάζ.

Και είπε:

«Ήταν μια χυδαία φιλοξενία. Ιδίως από αυτόν τον Τσαλίκη και τον Παπαδημητρίου. Βέβαια, είναι δύο άτομα που είναι υπάλληλοι. Δεν υπάρχει πλέον ιδιοκτησία πραγματική στην Ξάνθη. Ζησαμε διακωμώδηση του ποδοσφαίρου σε ένα γήπεδο της Super League χωρίς μπάλες. Είδαμε μόλις 15 λεπτά πραγματικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι ποδόφαιρο αυτό Εγώ ‘ενα πράγμα θα πω. Εγω δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου πίσω και δεν θα κάνω ούτε τώρα. Η Ξάνθη θα υποβιβαστεί. Έχει πολυϊδιοκτησία. Περιμένω την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Υπάρχει πολυιδιοκτησια στην περίπτωση της Ξάνθης. Απαγορεύεται αυτό που υπάρχει στην Ξάνθη και αν αυτό το σκάνδαλο το θάψει ο οποιοσδήποτε, θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Περιμένω την απόφαση της ΕΕΑ. Εχει πωληθεί και πρέπει η ΕΕΑ να την υποβιβάσει. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι η Ξάνθη για εμάς. Το πρόβλημα είναι το πέναλτι που πήρε ο Ατρόμητος χθες, αυτά που γίνονται για βοηθηθούν συγκεκριμένες ομάδες. Να προκριθούν συγκεκριμένες ομάδες στην εξάδα, γιατί κακά τα ψέματα, εκεί θα παιχτεί το πρωτάθλημα και θέλουν συγκεκριμένες ομάδες κάποιοι. Εμείς χάσαμε τζάμπα τρεις βαθμούς και λυπάμαι που συμβαίνουν αυτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά δεν πειράζει, θα φτιάξουν…».