Απάντηση Παπαδημητρίου στον «μεταφραστή» Κούγια: «Μοναδικός αντίπαλος μας ο αέρας! Τη Ξάνθη θα τη σέβεστε»

Άμεση και αιχμηρή ήταν η απάντηση του τεχνικού διευθυντή του ΑΟΞ στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ενώ καταγγέλλονται και ζημιές στα αποδυτήρια από τους παίκτες της Λάρισας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου λίγη ώρα μετά το νικηφόρο παιχνίδι του ΑΟΞ με τη Λάρισα και μετά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Αλέξη Κούγια που μίλησε ανοιχτά για υποβιβασμό της Θρακιώτικης ομάδας, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και στον Βασίλη Αναστασιάδη.

Σε αυτές μάλιστα αναφέρεται ότι στα αποδυτήρια που φιλοξενήθηκαν οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΛ, υπάρχουν ζημιές.

Αναλυτικά ο Γιάννης Παπαδημητρίου δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: Σήμερα στο γήπεδο υπήρχε μία ομάδα, η Ξάνθη. Παρ’όλο που είχαμε αντίπαλό μας τον αέρα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη σε αυτό το ματς, γιατί και στα 90 λεπτά η Ξάνθη ήταν καλύτερη, είτε με κόντρα είτε με εύνοια από τον αέρα. Αντίπαλος μας σήμερα ήταν μόνο ο αέρας και κανένας άλλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν μια νίκη η οποία την χρειαζόμασταν μετά από ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα που είχαμε πριν τις γιορτές. Είπαμε ότι θα αντιδράσουμε και τελικά αντιδράσαμε.

Για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την φιλοξενία μετά το ματς ανέφερε: «Τον κ. Κούγια αν αναγραφόντουσαν στο φύλλο αγώνα και στη σύσκεψη που έγινε ως ιδιοκτήτης δε θα τον σχολίαζα… εκ θέσεως. Επειδή όμως αναγράφεται ως μεταφραστής της ομάδας, απαντάω στον μεταφραστή της Λάρισας ότι η φιλοξενία μας ήταν άψογη, είναι ανάλογη της φιλοξενίας που δεχόμαστε εμείς στη Λάρισα. Βέβαια θα πρέπει να μας πληρώσουν τα σπασμένα αποδυτήρια που άφησαν στο γήπεδό μας. Το γεγονός ότι τον βρίζει ο κόσμος, όταν ασχολείσαι κάθε μέρα με τη Ξάνθη σε γραπτά κείμενα, είναι φυσικό ο κόσμος να εξαγριωθεί και να τον βρίζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά ότι σπείρεις στη ζωή θα θερίσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και μετά τη χθεσινή νίκη, τη Ξάνθη θα τη σέβεστε! Η Ξάνθη είναι μια ομάδα 31 χρόνια στην Α’ Εθνική, αυτά που έχει πετύχει άλλοι τα ονειρεύονται και γι’αυτό τη πολεμάνε, αλλά τη Ξάνθη αγωνιστικά και γενικότερα θα τη σέβονται!

Για τη δήλωση του κ. Κούγια ότι η Ξάνθη θα υποβιβαστεί, ο Γιάννης Παπαδημητρίου απάντησε μόνο με δύο λέξεις: «Καλό βράδυ».

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Παπαδημητρίου στη σελίδα της Ξάνθης στο Facebook με ένα κλικ ΕΔΩ.