Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν αθλητές του συλλόγου που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις κατά την κολυμβητική περίοδο 2018–2019 εντός και εκτός συνόρων, εκπροσωπώντας τόσο τον ΟΦΘΑ όσο και την χώρα μας κολυμπώντας με την ομάδα της Εθνικής Ελλάδος.

Όπως αναφέρει το faros24 μεταξύ αυτών, σε εθνικό επίπεδο αναδείχθηκαν, ως καλύτερος κολυμβητής για το 2019 ο Αργύρης Τυλιγαδάς και ως καλύτερη κολυμβήτρια η Όλγα Δήμητρα Στούρα.

Για τις διεθνείς τους διακρίσεις κολυμπώντας με το Εθνόσημο, βραβεύτηκαν οι κολυμβητές:

Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης για τα 3 χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ και για το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο.

Δημήτρης Καρυπίδης για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ

Όλγα Δήμητρα Στούρα για το χάλκινο μετάλλιο στα 4×100 Μεικτή Ομαδική στην Πολυεθνή Συνάντηση στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

Τυχεροί της βραδιάς οι αθλητές Χαράλαμπος Σωτηριάδης (τμήμα τεχνικής κολύμβησης), Γιώργος Πεχλιβανίδης (προαγωνιστικό) και Μάριος Θωμαίδης (μικρή πισίνα). «Ευχόμαστε στους τυχερούς αλλά και σε όλους τους αθλητές Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά, υγεία, καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής τους και ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον», καταλήγει ανακοίνωση του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας πατέρας Δημήτριος Κεσκίνης, ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεόδωρος Βουρδόλης, η δημοτική σύμβουλος Δροσιά Μουλατζίδου Λαζαρίδου Δροσιά, η πρόεδρος του ΟΦΘΑ και μέλος του ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Χριστίνα Ρουσσίδου, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου, μέλη του κολυμβητικού και ιστιοπλοικού τμηματος, προπονητικό επιτελείο, αθλητές όλων των τμημάτων, γονείς, φίλοι και πολλοί άλλοι.

Τέλος, το Δ.Σ του Ο.Φ.Θ.Α ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, ιδιαίτερα τους γονείς των αθλητών/τριών που συμπαραστέκονται, ενθαρρύνουν και εμψυχώνουν τα παιδιά στην καθημερινή τους προσπάθεια. Ευχαριστεί, συνάμα, και όλους τους φίλους του Ομίλου και τους χορηγούς που τον υποστηρίζουν με κάθε τρόπο.