Δεν ξέχασαν τον Νίκο Σαμαρά συμπαίκτες και πρώην ομάδες του

Μαύρη ημέρα η σημερινή για το ελληνικό βόλει καθώς το σύμβολο του αθλήματος ο Νίκος Σαμαράς έφυγε πριν 7 χρόνια από κοντά μας, με παλιούς συμπαίκτες αλλά και πρώην ομάδες του να μην τον ξεχνάνε, τιμώντας την μνήμη του.

Την αρχή έκανε ο ΑΟ Ορεστιάδας με μια λιτή και απλή ανάρτηση στην σελίδα της στο FB όπου αναφέρει:

“Ο αετός του ελληνικού βόλεϊ Νίκος Σαμαράς θα ζει για πάντα στη μνήμη όλων μας… 04/01/2013”.

Ενώ παράλληλα ο Γιάννης Κυλίτσης, μαζί με τον Ιωάννη Χασλαμαϊδη και τον Αντώνη Τσακιρόπουλο ανέβασαν ένα μήνυμα από κοινού, ξεθάβωντας από το ντουλάπι της ιστορίας και μια φωτογραφία (στην αρχή του θέματος) όπου αγωνιζόντουσαν όλοι μαζί στην ιστορική ομάδα του ΑΟ Ορεστιάδας. Το μήνυμα γράφει:

4-1 σημερα, σαν να ηταν χθες.Νικολα μου.Εφυγες νωρις.Αλλα εισαι στο μυαλο μας, στην καρδια μας, στην σκεψη μας. Ειχαμε δωσει λογο τιμης, οτι καθε 3 χρονια , θα ειμαστε ολοι επανω στην Ορεστιαδα,για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παληοι, τον συμπαικτη μας, τον φιλο μας, τον Νικολα μας.Ηρθε το 2020. Την ανοιξη θα ειμαστε ολοι στην Ορεστιαδα, φιλοι, συμπαιχτες, φιλαθλοι, σε μια γιορτη του αθλητισμου, του βολλευ, για σενα Νικο μου.Ξερω οτι θασαι μαζι μας εκει, κοντα μας, στις καρδιες και στην μνημη ολων.

Ενώ τέλος και ο Ιωακείμ Δημητριάδης ανέβασε το μήνυμα: “θα είσαι πάντα στις καρδιές μας”.