Ανακοίνωση ΑΕΛ κατά ΚΕΔ για τον ορισμό στην Ξάνθη με νέες επιθέσεις σε Τσαλίκη και Παπαδημητρίου

Η ανακοίνωση των ορισμών της ΚΕΔ για τους αγώνες της 17ης αγωνιστική της Super League έφερε νέα ανακοίνωση της Λάρισας.

Δεν διαμαρτύρεται για τον μη ορισμό ξένων στο ματς του ΑΟΞ με την ΑΕΛ, όπως ενδεχομένως θα περίμενε κανείς με βάση την δήλωση Κούγια 24 ώρες πριν.

Ωστόσο θυμήθηκε ότι ο Φωτιάδης που ορίστηκε ως 4ος ήταν στην ίδια θέση και στο περσινό παιχνίδι της Ξάνθης με την Λάρισα αλλά γλίτωσε από τις μηνύσεις που τότε είχε καταθέσει ο Κούγιας.

Δεν γλίτωσε όμως από την μήνη του. Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της επιτίθεται στην ΚΕΔ για αυτόν τον ορισμό αλλά δεν παραλείπει να επαναλάβει ότι με την περσινή νίκη σε βάρος της η Ξάνθη κρατήθηκε στην κατηγορία.

Επιπροσθέτως, γίνεται ειδική αναφορά στον τιμ μάνατζερ Κώστα Τσαλίκη και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου, τους οποίους αποκαλεί «ψευτονταήδες», αλλά και στον Ντε Λουκας, τον οποίο αποκαλεί «εγκληματία».

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής:

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει και ευχόμαστε να διαψευστούμε και όλα να πάνε τέλεια.

Ο κ. Περέιρα και η ΚΕΔ όρισαν ως τέταρτο διαιτητή τον Φωτιάδη (Καστοριάς), που ήταν ο 4ος διαιτητής στον περσινό αγώνα με την Ξάνθη, «δεν είδε» ούτε ένα από τα εγκλήματα που έκανε ο Λάμπρου εις βάρος της ομάδας μας, με αποκορύφωμα το εγκληματικό κτύπημα του Ντε Λούκας στον Μιλοσάβλεβιτς που έγινε τρία μέτρα μπροστά του, όπως και το τρία μέτρα έξω από την περιοχή φάουλ του Γκόλια το οποίο ο Λάμπρου, γιατί το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει οπωσδήποτε με νίκη της Ξάνθης, με την οποία κρατήθηκε και στην κατηγορία, μετέτρεψε σε πέναλτι και έτσι έχοντας μείνει με 9 παίκτες να μην μπορούμε τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε.

Σε αυτήν τη φάση ο Φωτιάδης ήταν 10 μέτρα μακριά και η Ξάνθη, εκτός της φάσης του ψεύτικου πέναλτι, δεν έκανε ούτε άλλη μία τελική φάση, ακόμη και όταν μείναμε με 9 παίκτες.

Στο ίδιο παιχνίδι ο Φωτιάδης επέτρεψε στους ψευτονταήδες Τσαλίκη (στενός συνεργάτης του αείμνηστου Ψωμιάδη στην Καβάλα), Παπαδημητρίου, σε κάθε φάση να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο και να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές μας και να επηρεάζουν τους βοηθούς και το διαιτητή χωρίς να κάνει τίποτα.

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να χειροκροτήσουμε όλους τους διαιτητές.

Ευχόμαστε στον κ. Τσαγκαράκη να γράψει τη δική του ιστορία στην Ελληνική διαιτησία, η οποία να είναι οπωσδήποτε καλύτερη από τον πατέρα του και ενδεικτικά παραθέτουμε για υπενθύμιση τη φάση με τον εγκληματία Ντε Λούκας που πήγε να κόψει την μπάλα σε έναν εκ των καλύτερων χαφ του Ελληνικού πρωταθλήματος τον Ράικο Μιλοσάβλεβιτς.