Super League: Βράδιασε και ακόμα δεν ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών! Νέα αναβολή για… αύριο

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συνήθως κάθε μεσημέρι Τετάρτης ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών για την αγωνιστική του προσεχούς Σαββατοκύριακου.

Αυτήν την Τετάρτη κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει αφού αφενός είχαμε Πρωτοχρονιά και όλα υπολειτουργούσαν, αφετέρου υπήρχε σε ισχύ αυτό το ομαδικό κώλυμμα που ήρθη μόλις αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Από το πρωί της Πέμπτης οι διεργασίες είναι έντονες, αλλά και τα προβλήματα μεγάλα. Λέγεται πως είναι δεδομένη η απόφαση για ξένους διαιτητές στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ενώ λέγεται επίσης ότι αναζητούνται ξένοι και το Αρης – ΠΑΟΚ.

Πλέον στο τραπέζι έχει μπει και η πρόταση-απαίτηση του Αλέξη Κούγια για ξένους και στο ΑΟΞ-ΑΕΛ, με απειλή να προχωρήσει σε μηνύσεις σε βάρος των Ελλήνων διαιτητών αν θεωρήσει σκόπιμα τα σφάλματά τους, όπως έκανε με τον Λάμπρου στον περσινό αγώνα της Ξάνθης.

Την ίδια ώρα τυπικά δεν έχει γίνει άρση όλων των κωλυμμάτων ενώ υπάρχουν και οι προ των Χριστουγέννων δηλώσεις για τιμωρίες των ρέφερι στα ματς Βόλος-Ολυμπιακός και Λαμία-ΑΕΚ.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι τελευταίες διαρροές αναφέρουν ότι οι ορισμοί των διαιτητών για τα ματς του Σαββατοκύριακου θα γίνουν γνωστοί το πρωί της Παρασκευής. Μόλις μια ημέρα πριν τα παιχνίδια δηλαδή (που υποτίθεται ότι θα έπρεπε και οι διαιτητές να είναι στις πόλεις όπου θα σφυρίξουν). Τόσο καλά…