«Με κλεμμένους βαθμούς σώθηκε πέρυσι η Ξάνθη»! Νέα εμπρηστική δήλωση Κούγια με επίθεση σε Τζήλο

Και τον Λαρισαίο διαιτητή Θανάση Τζήλο, ο οποίος ξεκίνησε την διαιτητική του καριέρα από την Ξάνθη, έβαλε στο στόχαστρό του ο Αλέξης Κούγιας με νέα δήλωσή του.

Μάλιστα, σε αυτήν δεν παραλείπει να κάνει αναφορά ξανά στο περσινό παιχνίδι του ΑΟΞ με την ΑΕΛ στα Πηγάδια κάνοντας μάλιστα λόγο για κλεμμένους βαθμούς από την Ξάνθη, χάρη στους οποίους σώθηκε και παρέμεινε στην κατηγορία.

Μια δήλωση που έρχεται και αυτή ελάχιστες ώρες πριν το φετινό παιχνίδι της Ξάνθης με την Λάρισα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η νέα δήλωση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια για τον διαιτητή Θανάση Τζήλο (της ΕΠΣ Λάρισας) έχει ως εξής:

«Με ειλικρινή λύπη πληροφορήθηκα ότι μεταξύ των «εκπροσώπων» των διαιτητών που ζήτησαν να μην παίζουν την ΑΕΛ Έλληνες διαιτητές για να την τιμωρήσουν, γιατί δεν αποσύρουμε την μηνυτήρια αφορά, την οποία είχαμε καταθέσει πέρυσι κατά των Λάμπρου – Απτόσογλου, που μας διέλυσαν στο παιχνίδι ΞΑΝΘΗ – ΑΕΛ και με αυτούς τους κλεμμένους βαθμούς σώθηκε η Ξάνθη, ήταν και ο Λαρισαίος διαιτητής Θανάσης Τζήλος.
 Το μόνο που θέλω να δηλώσω είναι:
«Θανάση λυπάμαι πολύ για σένα, αλλά κυρίως για τα όσα έχω πεί όταν σε κυνηγούσε η παράγκα, αλλά και για τα όσα έκανα για σένα, όταν πήγαν να σε σακατέψουν.
Δυστυχώς, εσύ έβαλες πάνω από την πατρίδα σου και την ΑΕΛ το διαιτητικό σου συμφέρον, αλλά ξέχασες ότι ο άνθρωπος που ξεχνάει την πατρίδα του, αλλά και την ευγνωμοσύνη του, δεν έχει κανένα μέλλον στην ζωή.
Για άλλη μία φορά λυπάμαι πολύ».

Χρόνια πολλά σε σένα και την οικογένεια σου και τελικό Champions League».