Γ’ Εθνική: Το Σάββατο το ποδαρικό στο 2020 για τις δυο ομάδες της Θράκης, την Κυριακή οι άλλοι αγώνες

Πρεμιέρα έχουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2020 για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι αυτό θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις.

Ήταν γνωστό ότι η αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης με την ουραγό Δόξα Θεολόγου θα διεξαχθεί το Σάββατο, καθώς στο γήπεδο του ΑΟΞ είναι προγραμματισμένο και το παιχνίδι του Άρη Αβάτου με τον Κεραυνό Πέρνης την Κυριακή και βάση της απόφασης στην ΕΠΟ, στον πρώτο γύρο πήγαιναν 24 ώρες νωρίτερα τα εντός έδρας ματς του Αβάτου ενώ στον β’ γύρο θα συμβαίνει το ίδιο με τα εντός του Ορφέα, όταν συμπίπτουν οι δυο ομάδες που έχουν κοινή έδρα να αγωνίζονται εντός.

Σάββατο ωστόσο θα διεξαχθεί και το παιχνίδι ανάμεσα στον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό και τον Ηρακλή Ζυγού, μετά από αίτημα της ΕΠΣ Σερρών. Αντιθέτως, τα υπόλοιπα ματς θα διεξαχθούν κανονικά την Κυριακή και ανάμεσά τους η αναμέτρηση του Αβάτου με τον Κεραυνό Πέρνης αλλά και ο αγώνας της Ένωσης Αλεξανδρούπολης στο «Φώτης Κοσμάς» απέναντι στον Αετό Ορφανού.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν το σερραϊκό ντέρμπι Απόλλων παραλιμνίου – Δόξα Κάτω Καμήλας και το γειτονικό ντέρμπι κορυφής Νέστος Χρυσούπολης – Πανδραμαϊκός. Ρεπό έχει ο Κιλκισιακός.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου:

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΣΑΒΒΑΤΟ 4/1/2020, ΩΡΑ 15:00)
Δημοτικό Σερρων: Πανσερραϊκός- Ηρακλής Νέου Ζυγού
Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης- Δόξα Θεολόγου Πότου
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ 5/1/2020, ΩΡΑ 15:00)
Γήπεδο «Φώτης Κοσμάς»: Ένωση Αλεξανδρούπολης- Αετός Ορφανού
Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Κεραυνός Πέρνης
Δημοτικό Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Κάτω Καμήλας
Δημοτικό Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης- Πανδραμαϊκός
ΡΕΠΟ: Κιλκισιακος