ΕΠΣ Θράκης: Αποχώρηση σοκ του αρχηγού Καμζέλα από την Δόξα Γρατινής και επιστροφή στο Αγρίνιο

Μετά από τρια χρόνια στην Δόξα Γρατινής και σχεδόν μια πενταετία στην πόλη της Κομοτηνής όπου πήρε και το πτυχίο του στα ΤΕΦΑΑ ολοκληρωνοντας και την στρατιωτική του θητεία ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Καμζέλας αποχωρεί και επιστρέφει στο Αγρίνιο.

Ο 23χρονος Αγρινιώτης μέσος θα αγωνίζεται σε μι ακόμα Δόμα μετά από αυτές των Προσκυνητών και Γρατινής, αφού θα συνεχίσει στην ομάδα της Δόξας Καινουργίου που και αυτή πρωταγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και θα έχει συμπαίκτη τον παλί αμυντικό της Ελπίδας Σαπών Οδυσσέα Ψηλό.

Το κενό του βέβαια δύσκολο να καλυφθεί από την αήττητη ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς τουλάχιστον στην αρχή, αφού επιστρέφει από τον τραυματισμό του ο Παπαχρόνης, ενω και ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Τσιμπούκας εκτός από την απώλεια του λόγω της αξίας του χάνει το αγαπημένο του παίδι και τον αρχηγό του την τελευταία τριετία.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου στο χωριό του, συνέχισε στις ακαδημίες του Παναιτωλικού, ενώ με την άφιξη του ως φοιτητής στην Κομοτηνή αγωνίστηκε σε Ορφέα Στρύμης, Δόξα Προσκυνητών αγωνιζόμενος στην Γ’ εθνική και την τελευταία τριετία βρίσκεται στην Γρατινή. Στο παρελθόν ήταν αθλητής στίβου και σφαιροβολίας στον ΠΑΣ Ιωνικό ’80, προτίμησε τελικά ωστοσο το ποδόσφαιρο και μάλλον διακαιώθηκε.