Ο Κουταλιανός διάδοχος των Βετούλα και Καλαφατάκη στην ομάδα που ανέδειξε τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Στον Μιχάλη Κουταλιανό, απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής που διατηρεί ακόμα σχέσεις με την περιοχή της Θράκης λόγω των φοιτητικών του χρόνων, παρέδωσε τα ηνία του πάγκου του ο ιστορικός Ιωνικός Νίκαιας.

Οι “κυανόλευκοι”, απο τους οποίους υπενθυμίζεται ότι αναδείχθηκε ο τεράστιος Παναγιώτης Γιαννάκης, προχώρησαν σε μια περίπτωση που δεν συγκέντρωνε μεγάλες πιθανότητες, ώστε να καλύψουν τη θέση που άφησαν… ορφανή για ξεχωριστούς λόγους, πρόσφατα, οι Νίκος Βετούλας και Γιώργος Καλαφατάκης.

H ανακοίνωση για τη συμφωνία και το βιογραφικό του 43χρονου προπονητή:

Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Κουταλιανό, που θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας.

Ο Έλληνας προπονητής έχει γεννηθεί στη Ρόδο στις 29 Νοεμβρίου του 1977 κι έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στον πάγκο του τοπικού Κολοσσού, στον οποίο αρχικά ήταν assistant coach και στη συνέχεια πρώτος προπονητής. Μάλιστα, είχε εργαστεί και στο πλευρό του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Συγκεκριμένα από το 2003 μέχρι το 2014 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και το καλοκαίρι του 2014 ανέλαβε ως πρώτος στο ξεκίνημα της σεζόν. Στη συνέχεια, δούλεψε με επιτυχία στον Αίολο Αστακού τον οποίο ανέβασε στην Α2, ενώ πέρασε από τους πάγκους του Εθνικού και του Κοροίβου την περασμένη διετία.

Κόουτς, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας