Hangover στην Ταϊλάνδη για τρεις Θρακιώτες και τον γιο με τα «ψημένα ορνίθια»! Τον δάγκωσε μαϊμού σαν τον βασιλιά Αλέξανδρο αλλά δεν κατάλαβε τίποτα…

Στην Ταϊλάνδη και στην Σιγκαπούρη βρέθηκε για ένα σχεδόν μήνα ο πλέον πασίγνωστος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, ο Φώτης Γεωργιάδης ή ακόμα πιο γνωστός ως «ο γιος του Τάσου με τα ψημμένα ορνιθια».

Ο Γεωργιάδης που μαζι με τον Χασάν μέσω της Ξυλαγανιώτικης περιγραφής ξέφυγε τα στενά όρια της Ροδόπης, αγωνίζεται και φετος για 4η σεζόν στον Ορφέα Ξυλαγανής, στην γνωστότερη ερασιτεχνική πλέον ομάδα στην Ελλάδα. Ωστόσο ως ερασιτέχνης που είναι άφησε τις υποχρεώσεις της ομάδας και πέρασε ένα περιπετειώδη μήνα στην Ταϊλάνδη μαζί με τα τρια φιλαράκια του, τον Γιώργο Βαρελά και τους Ρούλη και Βαλέριο Γαβριηλιδη.

Ο 24χρονος πρωην μεσοεπιθετικός της Ροδόπης Μεσούνης, του Πανθρακικού, του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων, του Αλεξ και της Ελπίδας Σαπών και της γνωστής Θρακιώτικης Βιοτεχνίας Ορεκτικών «Φώτης Γεωργιάδης & Υιός» έλειψε από τις υποχρεώσεις της ομάδας του, αλλα έζησε καποιες εμπειρίες που θα θυμάται μια ζωή.

Μαζί με τα φιλαράκια του έζησαν ένα νέο Hangover, αφού σε μια ολοήμερη κρουαζιέρα στην περίφημη Μonkey Βeach τον δάγκωσε… μαϊμού, που ευτυχώς δεν είχε άσχημες επιπτώσεις, όπως συνέβη στον βασιλιά Αλέξανδρο στις αρχές του περασμένου αιώνα.

Αφού ακολούθησε μια θεραπεία, ευτυχώς εκτός νοσοκομείου, με αρκετά αντιμικροβιακά χάπια και διάφορα εμβόλια, συνέχισε το όμορφο του ταξίδι πηγαίνοντας στη συνέχεια στη Σιγκαπούρη.

Έτσι, με γεματες τις μπαταρίες του, είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες και με τον Ορφέα Ξυλαγανής. Άλλωστε η ομάδα πάει από νίκη σε νίκη με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και τον Σάκη Σκουλή στον πάγκο, καθώς έχει εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.