Super League: Αποχωρεί από τον Άρη ο Ντιγκινί με προορισμό την Κύπρο

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των ανθρώπων του Απόλλωνα Λεμεσού για ενίσχυση και μια περίπτωση που ξεχωρίζουν είναι αυτή του Νικολά Ντιγκινι του Άρη.

Από πλευράς Λεμεσιανής ομάδας “κυνηγούν” εδώ και μέρες τον 29χρονο και παρόλο που είναι μια δύσκολη περίπτωση, το παλεύουν. Οι επαφές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε εξέλιξη ώστε ο Ντιγκινί ν’ αποκτηθεί με μεταγραφή (όχι σαν δανεικός).

Ο Γάλλος με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντιστού ξεκίνησε την καριέρα του απ’ την Βανς και στην συνέχεια έπαιξε στην Le Poiré-sur-Vie πριν πάει στην Ελλάδα το 2014 για τον Πανθρακικό όπου πραγματοποίησε 55 συμμετοχές και πέτυχε 8 γκολ.Ακολούθησε μια διετια στον Ατρόμητος 38 συμμετοχές και 14 γκολ και από το καλοκαίρι του 2018 είναι στον Άρη με πάνω από 50 συμμετοχές και 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι από τους αγαπημένους της κερκίδας λόγω της μαχητικότητας του σε όλα τα παιχνίδια, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια έμεινε εκτός εντεκάδας.

Ο Γάλλος που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, έκανε προ μερικών εβδομάδων, κάποιες συζητήσεις με τους “κιτρινόμαυρους” και σύμφωνα με πληροφορίες αυτές κρίθηκαν υπερβολικές. Ισως κι αυτή να είναι, εν πολλοίς, και η αιτία που η απόδοση του Γάλλου έχει “πέσει” το τελευταίο διάστημα, καθώς σκέφτεται το μέλλον του. Η προσφορά του, είναι δεδομένη, αλλά τα λεφτά που ζήτησε είναι πολλά για το timing στο οποίο βρίσκεται η ΠΑΕ και τελικά και με την απόκτηση Ντουρμισάι ίσως αποχωρήσει από το Χαριλάου.