Προβλήματα σε όλη τη Θράκη λόγω κακοκαιρίας! Αναβλήθηκε το φιλικό της Ξάνθης με τον Ορφέα…

Τα προβλήματα που προκαλεί σε όλη τη χώρα η κακοκαιρία που φέρει το όνομα «Ζηνοβία» και αποτελεί την τελευταία του 2019, δεν αφήνουν ανεπηρέαστη ούτε την Θράκη.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας, αναβλήθηκε η φιλική αναμέτρηση που είχε προγραμματιστεί για τις 15:30 το μεσημέρι σε ένα από τα βοηθητικά γήπεδα των Πηγαδίων ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του ΑΟΞ και τον Ορφέα Ξάνθης.

Αμμοθύελλα είχαμε το πρωί της Δευτέρας στον ποταμό Κομψάτο. Για αυτό, όπως σημειώνει το XanthiNews, «οι οδηγοί πρέπει να δείξουν πολύ μεγάλη προσοχή και κατά μήκος της Εγνατίας οδού Ξάνθης- Κομοτηνής και ιδιαίτερα στο ύψος του Ιάσμου και του Κομψάτου ποταμού».

Ισχυροί άνεμοι επικρατούν και στον Έβρο. Μάλιστα, την διακοπή της κυκλοφορίας από και προς το Διδυμότειχο είχε ως αποτέλεσμα η πτώση τμήματος δέντρου στην νότια είσοδο της πόλης. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα να σπάσει το δέντρο και να βρεθεί στο οδόστρωμα χωρίς ευτυχώς να προξενήσει άλλες ζημιές.

«Στο σημείο έχουν σπεύσει άνθρωποι του Δήμου και δυνάμεις της πυροσβεστικής προκειμένου να απομακρύνουν το δέντρο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία ωστόσο έχει ήδη σχηματιστεί ουρά με οχήματα που επιχειρούν να εισέλθουν και να εξέλθουν της πόλης του Διδυμοτείχου», μεταδίδει το RadioEvros.