Από τον Έβρο ως τα… Γιαννιτσά! Όλοι οι νικητές στο 10ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της ΠΑΕ Ξάνθη (+photos)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 10ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών της ΠΑΕ Ξάνθη, μία διοργάνωση που έχει φιλοξενήσει πάρα πολλές ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Η διοργάνωση και φέτος γέμισε εκατοντάδες νεαρούς αθλητές και αθλήτριες στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων με τους συμμετέχοντας να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όμορφες ποδοσφαιριστές στιγμές.

Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet, με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών της Ξάνθης Περικλή Καλογιάννη να ευχαριστεί γονείς, ομάδες και προπονητές για την στήριξη, τα παιδιά για την συμμετοχή τους και όλους όσους βοήθησαν έτσι ώστε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών της Ξάνθης να στεφθεί από επιτυχία. 

Στην Κατηγορία Κ16 την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα της Ξάνθης, την 2η ο Ορφέας Ξάνθης και την 3η η ΑΕ Καβάλας. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Παροτσίδης (ΑΟ Ξάνθη) με 8 γκολ, MVP ο Βουλγαρίδης (Ορφέας Ξάνθης) και καλύτερος τερματοφύλακας ο Παπαγιάννης (ΑΕ Καβάλας).

Στην Κατηγορία Κ14 την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα του Απόλλωνα Καβάλας, την 2η ο Ορφέας Ξάνθης και την 3η οι Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης που επικράτησαν επί του Εθνικού Γιαννιτσών. Πρώτοι σκόρερ αναδείχθηκαν οι Μανωλίδης (ΑΟ Καππαδοκών) – Κογκαλίδης (Απόλλων), MVP ο Παπαδόπουλος (Εθνικός) ενώ ως προς την θέση κάτω από τα δοκάρια είχαμε μια κοπέλα που αναδείχθηκε καλύτερη τερματοφύλακας, η Δροσούλα Σιβούδη (ΑΟ Καππαδοκών).

Στην Κατηγορία Κ12 την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα του ΑΟ Ξάνθη, την 2η ο Ορφέας Ξάνθης και την 3η ο Απόλλωνας Καβάλας. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Αποστολίδης (ΑΟ Ξάνθη) με 6 γκολ, MVP ο Παντελης (Ακαδημία Θράκες από την Κομοτηνή) και καλύτερος τερματοφύλακας ο Αδέμογλου Αχμέτ (Ορφέας Ξάνθης).