Γ’ Εθνική: Στον Βόλο επέστρεψε ο πρώην του Έβρου Σουφλίου Λόρενς Κέρι

Ο 29χρονος πρώην μεσοεπιθετικός του Έβρου Σουφλίου Λόρενς Κέρι, είναι με κάθε επισημότητα παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου.

H ενημέρωση αναφέρει:

Συνέχεια μεταγραφών για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καθώς από σήμερα «ερυθρόλευκος» θα πρέπει να θεωρείται και ο Λόρι Κέρι! Ο 29χρονος έμπειρος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό Βόλου και αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας καθώς αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον μεσοεπιθετικό τομέα.

Ο Λόρι Κέρι είναι γνώριμος στον Ολυμπιακό Βόλου καθώς αποτέλεσε παίκτη της ομάδας για έξι μήνες την περίοδο 2016-17 στη Γ’ Εθνική καταγράφοντας 12 συμμετοχές και τρία γκολ.

Είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου 1990 και έχει ύψος 1,78. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Μαγνησιακού, όπου σε ηλικία 14 ετών έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στην Α’ τοπική κατηγορία. Τρία χρόνια μετά εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βέροιας. Έχει φορέσει επίσης την φανέλα της αλβανικής Μπέσα, του Γ.Σ. Αλμυρού, του Οικ. Τσαριτσάνης, της Αν. Γιαννιτσών, του Πιερικού, του Έβρου Σουφλίου, των Τρικάλων, του Αιολικού, της Καλλονής, του Αστέρα Αμαλιάδας με τον οποίο σημείωσε 19 γκολ σε 22 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και άλλα 2 τέρματα στους αγώνες μπαράζ. Πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Νίκης Βόλου όπου και σημείωσε 21 γκολ βγαίνοντας παράλληλα πρώτος σκόρερ της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Διαγόρα.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Λόρι Κέρι έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας.

«Η απόφαση να επιστρέψω στον Ολυμπιακό Βόλου ήταν εύκολη για εμένα. Πρόκειται για μια μεγάλη, ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο πάντα, σε όποιο πρωτάθλημα και να παίζει, και ο στόχος της είναι να πρωταγωνιστεί. Και αυτό είναι που θέλω και εγώ προσωπικά για εμένα. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες ωστόσο αυτό που επέλεξα ήταν να παίξω μπάλα και να προσπαθήσω να πρωταγωνιστήσω σε μια ομάδα με ένα πολύ καλό ρόστερ που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο με εμένα.

Βέβαια σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου εκτός όλων των παραπάνω έπαιξε και το γεγονός πως γνωρίζω προσωπικά τόσο τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο και ξέρω τις προσδοκίες που έχει για την ομάδα αλλά και τις προσπάθειες που κάνει αλλά και η παρουσία του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Επίσης σημαντικό για εμένα, για την ψυχολογία μου, για να είμαι καλά και να μπορώ να το βγάζω αυτό και στο γήπεδο είναι να είμαι στο σπίτι μου με την οικογένεια μου και αυτό έπαιξε ακόμα έναν σημαντικό ρόλο στην επιστροφή μου στον Ολυμπιακό Βόλου.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω άμεσα την ομάδα να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος στην Super League. Να πάει ο Ολυμπιακός Βόλου εκεί που αξίζει να βρίσκεται και όλοι, μαζί με αυτό τον καταπληκτικό κόσμο του Ολυμπιακού, να πανηγυρίσουμε την άνοδο»!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας!