Πάνω από ένα εκατ. ευρώ στα πόδια του Μάνταλου για να μετακομίσει στη νέα ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ

Η έντονη φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες για ενιαφέρον ξένης ομάδας ή ομάδων για τον Πέτρο Μάνταλο και ενδεχόμενη πρόταση μαμούθ στην ΑΕΚ για την απόκτησή του φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Μάλιστα, ο προπονητής που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018, Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεργαστεί με τον αρχηγό της Ενωσης στα Εμιράτα προσφέροντας μάλιστα ποσό μαμούθ στα πόδια του Κομοτηναίου άσου.

“Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον, όμως την τελική απόφαση θα την πάρει ο Σεϊχης”, υποστήριξε ο 55χρονος Ισπανός τεχνικός της Αλ Ουάχντα. Οι ετήσιες αποδοχές που φέρεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Αλ Ουάχντα στον Θρακιώτη διεθνή μέσο, ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ!

Το θέμα είναι βέβαια, ποιο θα είναι το ποσό που θα προσφερθεί στην ΑΕΚ για να τον παραχωρήσει μέσα στο Γενάρη ή ενδεχομένως το καλοκαίρι. Αν πάντως οι Άραβες καταθέσουν μια σοβαρή πρόταση τότε αυτή είναι πολύ πιθανό να γίνει αποδεκτή. Το θέμα είναι να υπάρξει και τέτοια.

Οπως θυμίζει το Sport24, το συμβόλαιο του Μάνταλου εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 και αν παραχωρηθεί, εκτός των χρημάτων που θα βάλει στο ταμείο της, η Ένωση θα εξοικονομήσει και το συμβόλαιό του, το οποίο της κοστίζει 800.000 ευρώ ετησίως, μαζί με τη (μειωμένη πλέον) εφορία. Σημαντικά χρήματα για μεταγραφές.

Η ΑΕΚ δεν θα είναι πάντως ανοιχτή σε πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον παίκτη παρακολούθησε άνθρωπος της Αλ Ουάχντα, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ, ενώ ο τεχνικός διευθυντής Ιλια Ιβιτς έχει μιλήσει με τους διοικούντες την ομάδα και περιμένει την επίσημη πρόταση, αν τελικά αυτή έλθει.