Επέστρεψε στα πάτρια εδάφη ο Μανώλης Παπαστεριανός

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Μανώλης Παπαστεριανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Football League, επιστρέφοντας στα πάτρια για αυτόν εδάφη, αφού συμφώνησε με τον ΠΟ Τρίγλιας, τη μοναδική ομάδα της Χαλκιδικής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ο παίκτης θα ενταχθεί επισήμως στην ομάδα από 1ης Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση της ομάδας της Χαλκιδικής έχει ως εξής:

Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Μανώλη Παπαστεριανό!!

Ο πολύπειρος Χαλκιδικιώτης μέσος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Football League, έχοντας δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου 2020 !!

Ο Μανώλης Παπαστεριανός γεννήθηκε στην Ιερισσό στις 15 Αυγούστου του 1987 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την τοπική Άκανθο. Από το καλοκαίρι του 2005 ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο φορώντας την φανέλα του Ηρακλή μέχρι το καλοκαίρι του 2011 καταγράφοντας συνολικά 109 συμμετοχές και 5 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ακολούθησε ο Άρης για τις περιόδους 2011 – 12 και 2012 – 13 με 34 συμμετοχές και 1 γκολ..Την σαιζόν 2013 -14 αγωνίστηκε στην Ligue 1 της Ρουμανίας με τα χρώματα της Concordia έχοντας 16 συμμετοχές και 1 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε στην Super League και στην ομάδα της Ξάνθης με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε τις περιόδους 2014 – 15 και 2015 – 16 φτάνοντας μάλιστα μαζί της στον Τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α στις 23 Μαϊου 2015 ενώ στις δύο αυτές χρονιές κατέγραψε 57 συμμετοχές και 4 γκολ. Το πρώτο μισό της περιόδου 2016 – 17 πήγε στην Βέροια για να επιστρέψει στο δεύτερο μισό και πάλι στην Ξάνθη.

Την περίοδο 2017 – 18 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ο.Φ.Η πανηγυρίζοντας με την ομάδα της Κρήτης την επιστροφή της στην Super League ενώ αγωνίστηκε μαζί της στην κορυφαία Εθνική Κατηγορία και την περασμένη χρονιά 2018 – 19 έχοντας στην διετία αυτή 37 συμμετοχές και 4 γκολ. Συνολικά και σε επαγγελματικό επίπεδο ο Μανώλης έχει να επιδείξει 258 συμμετοχές και 15 τέρματα. Οπότε όλοι αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ενίσχυσης της ομάδας μας τόσο σε εμπειρία,όσο βέβαια και σε ποιότητα !!

Στις πρώτες του δηλώσεις προς την επίσημη σελίδα του Π.Ο. Τρίγλιας ο Μανώλης Παπαστεριανός τόνισε: ”Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα στην μοναδική εκπρόσωπο του Νομού μας στην Football League !! Με κέρδισε το ενδιαφέρον και η γενικότερη συμπεριφορά όλων των ανθρώπων της Διοίκησης και ιδιαίτερα ο τρόπος προσέγγισης του μεγαλομέτοχου Στράτου Ευγενίου !! Η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να σωθεί”.

Η ανακοινωση καταλήγει ως εξής: «Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Π.Ο.Τρίγλιας καλωσορίζει τον Μανώλη Παπαστεριανό στις τάξεις της !!»