Σφοδρή επίθεση ΑΕΚ στη διοίκηση του Πανθρακικού: «Είστε πάρα πολύ μικροί για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο»

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Πόντου Κομοτηνής στην Εκτενεπόλ ο τελευταίος αγώνας για το 2019 των παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής με ομάδα επίλεκτων φίλων που ταξίδεψαν στην Ροδόπη από κάθε γωνιά της χώρας.

Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις, αλλά αυτό που προκάλεσε αίσθηση είναι η επίθεση στην οποία προχώρησαν οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής στην διοίκηση του Πανθρακικού για την μη παραχώρηση του ΔΑΚ Κομοτηνής για την φιλοξενία του συγκεκριμένου αγώνα.

Εγραψαν συγκεκριμένα:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τους Διαιτητές για την παρουσία τους. Τον πρόεδρο του Πόντου Κομοτηνής για την ετοιμασία και παραχώρηση του γηπέδου λύνοντας μας ένα μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα, καθότι η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανθρακικού έκανε τα πάντα και τελικά το κατάφερε να μην χρησιμοποιήσουμε το ΔΑΚ Κομοτηνής που θα ήταν για γιορτή και μια τιμή για αυτούς που ήρθαν.
Κύριοι του Πανθρακικού εσείς που διατυμπανίζετε το «όλη η πόλη μια
ομάδα» και κρύβεστε πίσω από αυτό, να ξέρετε ότι τις μεγάλες ομάδες τις φτιάχνουν ¨¨Μεγάλοι Άνθρωπο騨 και εσείς με τις πράξεις σας αποδείξατε ότι είσαστε πάρα πολύ μικροί για να οδηγήσετε την ομάδα εκεί που της αξίζει»
.

Στα του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο από τις δυο ομάδες, αλλά στο δεύτερο η ΑΕ Κομοτηνής είχε την καθολική υπεροχή και τελικά κατάφερε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουτσογιάννη να κερδίσει τον αγώνα.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο των Επίλεκτων Ανδρέα Γραμματικό για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα και γενικά στο ποδόσφαιρο ο προπονητής Δημήτρης Παπαζογλου και ο Πασχάλης Μηλιατζόπουλος. Μετά τον αγώνα ακολούθησε δεξίωση στο Τουριστικό περίπτερο Νυμφαίας.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ομάδα των επίλεκτων που μας τίμησαν με την παρουσία τους ταξιδεύοντας τόσα χιλιόμετρα ημέρες Χριστουγέννων για να έρθουν αποκλειστικά στην πόλη μας και να την γνωρίσουν από κοντά.Χαιρόμαστε που κάναμε καινούργιους φίλους», επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής.

Η αποστολή των επίλεκτων που αποτελείτο από 25 άτομα ήρθε την Παρασκευή στην Κομοτηνή και έμεινε μέχρι την Κυριακή, εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της για λίγη χαλάρωση γυρίζοντας κάθε γωνιά της πόλης και έφυγε με υπέροχες αναμνήσεις.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Παπάζογλου): Φυλτανίδης, Νεστορίδης, Μηλιατζόπουλος Π, Τουρχάν, Κλειτσιώτης, Μάρκογλου,Κουτσαντώνης, Τσιτσεράκης, Μπόζης, Μηλιατζόπουλος Γ, Κουτσογιάννης, Φουτσιτζίδης, Πετρίδης, Γεωργιάδης, Τοπαλίδης, Γιαννακίδης
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΦΙΛΟΙ: Γραμματικός (ΠΑΟ), Γιαραματζίδης (Ποσειδώνας Γλυφάδας), Γιαννουλάτος (Καλαμάκι), Δεληγιάνης (Δάφνη Δάσους Χαιδαρίου, Τήνος), Δερμιτζόπουλος (Παναρκαδικός), Ζορμπάς (Τερψιθέα), Θυμιόπουλος, Τζάτζας (Γλυκά Νερά), Μπασιώτης (Πέλοπας Κιάτου), Τριακαλιώτης (Γλυφάδα), Αλαμάνης (Δόξα Πειραιά),
Πανταζόπουλος, Βαμβακίδης, Μουταφίδης, Παπαδόπουλος (Αλεξάνδρεια), Τσιφλίκογλου, Καραπάνος (Βιστωνίδα).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 19 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται