Προανήγγειλε αποκαλύψεις για «σκάνδαλο ΠΑΟΚ-Βόλου σαν αυτό με την Ξάνθη» το One του Μαρινάκη (+video)

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής αναφέρθηκε εκτενώς στην λευκή ισοπαλία του Βόλου με τον Ολυμπιακό και στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη των Πειραιωτών, αλλά προχώρησε ακόμα παραπέρα.

Ο δημοσιογράφος που ανέλαβε να εκφωνήσει τις αθλητικές ειδήσεις προανήγγειλε σύντομα αποκαλύψεις για σχέσεις το ιδιοκτησιακό του Βόλου σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, αντίστοιχες με αυτές που έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας το συγκεκριμένο κανάλι για σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης και ερευνώνται από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Υπενθυμίζεται ότι τον Βόλο μαζί με την Ξάνθη είχαν βάλει στο στόχαστρο ο επίτημος πρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης αλλά και ο νυν αντιπρόεδρος του συλλόγου Κώστας Καραπαπάς, μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Οι δηλώσεις του τελευταίου είχαν προκαλέσει την αντίδραση του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης αλλά και του Βόλου.

Λίγες εβδομάδες μετά το One του Μαρινάκη προχώρησε στο ρεπορτάζ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στην περίπτωση του Βόλου. Τώρα το κανάλι του Μαρινάκη προαναγγέλει αποκαλύψεις αντίστοιχου βεληνεκούς. Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο του One…