Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον Νηρέα Ορεστιάδας

Τίτλοι τέλους για την φετινή χρονιά του Κολυμβητικού ομίλου «ΝΗΡΕΑΣ» Ορεστιάδας, και η αυλαία πέφτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο !

Αναλυτικά :

🌊Οι αθλητές , Τζιαμπάζη Δήμητρα, Μουσίκας Χρήστος , Παλαιολόγος Ευστράτιος Χρήστος, Παππούς Παναγιώτης έλαβαν μέρος στα 27α “Αλεξάνδρεια” (20-22/12) στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή συνολικά 599 κολυμβητών / τριών από 62 σωματεία, της Ελλάδας αλλά και της αλλοδαπής. Το μίτινγκ, που συνδιοργανώθηκε από την ΚΟΕ, τον ΠΑΟΚ και την Περιφερειακή Επιτροπή Κεντροδυτικής Μακεδονίας της Ομοσπονδίας, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Αθανασίου Χατζηγεωργίου, σημαντικού παράγοντα του Δικεφάλου του Βορρά. Η συμμέτοχη τους στέφτηκε με επιτυχία δεδομένου ότι οι αθλητές του ΝΗΡΕΑ σημείωσαν ατομικά ρεκόρ στα αγώνισματά τους.

🌊Ενώ ο αθλητής Καμπάδαης Γεώργιος που από φέτος αγωνίζεται στην ομάδα Δελφίνια Πτολεμαΐδας συμμετείχε στο 2ο CHRISTMAS CUP στα Γιάννενα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Εθνικό κολυμβητήριο Ιωαννίνων, στην Τεχνική κολύμβηση, με διοργανωτή τον ΚΟ Ιωαννίνων και υπό την αιγίδα της ΚΟΕ με τη συμμετοχή 350 αθλητών / τριών από 31 σωματεία και την εθνική ομάδα της Ουκρανίας (10 συμμετοχές). Ο Γιώργος διακρίθηκε στην🥉 3η θέση στα 200μ Διπλά Πέδιλα και στη🥈 2η θέση στα 400μ Διπλά Πέδιλα.

👏👏👏Θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες 🙏🙏🙏στις προπονήτριες και προπονητές της ομάδας του ΝΗΡΕΑ, καθώς και στον ειδικό συνεργάτη μας,τον κύριο Μαντά Γρηγόριο που προσφέρουν τα μέγιστα για την εξέλιξη και ανοδική πορεία του ΝΗΡΕΑ.

✨✨Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη …

🎅🎅 Ραντεβού το 2020! !

23/12/2019

Το ΔΣ ΝΗΡΕΑ