Γ’ Εθνική: Κάτοικος Κηφισιάς με την έλευση του 2020 ο Ανδρέας Μκρτσιάν

Δεν έμεινε για πολύ καιρό χωρίς ομάδα αφού μετά την Ρόδο θα μετακομίσει στην Κηφισιά όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Μκρτσιαν.

Ο 31χρονος (01/04/1988) αμυντικός με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Διαγόρα Ρόδου και θα συνεχίσει στον 5ο ομιλο της Γ’ εθνικής με την 6η στην βαθμολογία Κηφισια.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Νέστο Χρυσούπολης, ΑΣ Ρόδου, Δόξα Δράμας, Πανθηραϊκό, Καβάλα, Λαμία, Νίκη Βόλου, Κοζάνη, Πιούνικ Ερεβάν, ΠΑΕ Θράκη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΑΕ Κηφισιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αντρέα Μκρτσιάν. Γεννημένος τη 1η Απριλίου 1988, ο Μκρτσιάν αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και η προηγούμενή του ομάδα ήταν ο Διαγόρας Ρόδου. Έχει πάνω από 200 συμμετοχές με ΑΣ Ρόδου, Δόξα Δράμας, Πανθηραϊκό, Καβάλα, Λαμία, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Κοζάνη, Πιούνικ Ερεβάν, ΠΑΕ Θράκη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας, του ευχόμαστε υγεία και τύχη ώστε να βοηθήσει στην επίτευξη των μεγάλων μας στόχων!»