Γ’ Εθνική: Αποχωρεί και ο Νίκος Δεληγιάννης από την Πέρνη

Μια ακόμη αποχώρηση που έχει σχέση με την Ροδόπη θα έχουμε για την ομάδα του Κεραυνού Πέρνης αφού αδειάζει οριστικά το αυτοκίνητο που έκανε σχεδόν καθημερινά την διαδρομή Χρυσούπολη – Κομοτηνή.

Ετσι μετά τους Γκουτσιδη και Κυριακόπουλο που αποχώρησαν από την ομάδα της Καβάλας και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Νίκος Δεληγιάννης θα αποτελεσει παρελθόν. Ο “Δελή” που σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ήδη έχει προτάσεις από ομάδες της Καβάλας που αγωνιζονται στην Γ’ εθνική αλλα και του τοπικού της περιοχής, αλλα και από ομάδες της Θράκης αφού για μια τριετία καθόταν στα γκολποστ του Κοσμίου.

Είναι γεννημένος το 1997, και αγωνίστηκε στο προπαιδικό τμήμα της ακαδημίας της ΑΕ Κοζάνης, καθώς και στη μεικτή προπαιδικού της ΕΠΣ Κοζάνης κατακτώντας το πρωτάθλημα ΕΠΣ Κοζάνης στην κατηγορία μίνι το 2007 και στην κατηγορία τζούνιορ το 2009. Κατόπιν συνέχισε μια εξαετία στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ακόμα και η Τσέλσι. Δεν προχώρησε η υπόθεση και αφου αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ακολούθησε η Βέροια όπου ήταν ο τρίτος τερματοφύλακας και στέλεχος της Κ20 ενω αγωνίστηκε στην ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κόντρα σε Ορφέα Ξάνθης και Προσκυνητές και στο Κόσμιο με το οποίο κατέκτησε και το πρωτάθλημα.