Με επιτυχίες κλείνει το 2019 για τους αθλητές πινγκ πονγκ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Με επιτυχίες κλείνει το 2019 για τους αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Η νεανική ομάδα (Κίμωνας Μήτκας, Νικηφόρος Μύρος, Γιάννης Πιστόλας) που παρέταξε ο προπονητής Ανδρέας Νικολακάκης ήταν η ίδια που κατέκτησε τον Απρίλιο το πρωτάθλημα Ελλάδος στο ομαδικό παίδων στο ίδιο γήπεδο αυτό της Φλώρινας.

Οι μικροί αλλά πλέον έμπειροι και σοβαροί και ψημένοι στα δύσκολα υπερασπίστηκαν το υπέρ τους 4-2 σκορ του πρώτου αγώνα απέναντι στον Ιάσωνα Βόλου στο ντέρμπι κορυφής και λίγο έλειψε μάλιστα να ζευγαρώσουν και τις νίκες απέναντι του καθώς ηττήθηκαν οριακά με 4-3.

Παρόλα αυτά, απολαμβάνουν την κορυφή αφού κατάφεραν να επικρατήσουν της ΧΑΝΘ και με 11 νίκες και μόλις μία ήττα βρίσκονται στην πρώτη θέση της Β’ Εθνικής έξι στροφές πριν το φινάλε.

Το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη η έτερη ομάδα του Εθνικού στο Α’ τοπικό επικράτησε του ΟΕΑ και του Αετού Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε ακόμα 4 βαθμούς στη συλλογή της και απολαμβάνει και αυτή πλέον τη μοναξιά της κορυφής.

Στα δύο αυτά ματς παρατάχθηκε με τους 13χρονους (!!!) Γιώργο Κάλλια και Βαγγέλη Δερνεξη καθώς και με τους αθλητές – προπονητές του συλλόγου Ανδρέα Νικολακακη και Άγγελο Τσίμα.

Τους αγώνες είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Ζαμπούκης και ο πρόεδρος του συλλόγου Αυγερινός Μεσινέζης.