Επίθεση Μαρινάκη σε Πανόπουλο, Μπέο και Σαββίδη μετά το «μπλόκο» του Βόλου στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να νικήσει στον Βόλο και λίγο μετά ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε προσωπική δήλωση με την οποία επιτέθηκε πάλι και στην… Ξάνθη (και για την ακρίβεια στον Χρήστο Πανόπουλο).

Με προσωπική του δήλωση έκανε λόγο για «ποδοσφαιρικά περιττώματα» απευθυνόμενος σε Ιβάν Σαββίδη, Αχιλλέα Μπέο, Βαγγέλη Γραμμένο και Χρήστο Πανόπουλο. Ακόμα υπογράμμισε πως δεν θα συμμετέχει άλλο ο Ολυμπιακός σε αυτή την κωμωδία αν δεν υπάρξουν άμεσα αλλαγές.

Η δήλωση του:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι, αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα «φάνε» αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».​