Θρακιώτης Άγγελος έσωσε τη ζωή δίχρονου παιδιού στη Γερμανία

Ως άγγελος επί της γης εμφανίστηκε κυριολεκτικά, την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο, ένας Κομοτηναίος στη Γερμανία ο οποίος έσωσε τη ζωή ενός δίχρονου παιδιού.

Ο λόγος για τον Άγγελο Τζίντζιο ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στην ελληνική κοινότητα Βαϊχινγκέν της Στουτγκάρδης στη Γερμανία και εργάζεται ως οδηγός αστικών λεωφορείων στην εταιρεία Eberhardt TRAVEL.

Το δρομολόγιο ωστόσο της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου για τον Άγγελο δεν ήταν από τα συνηθισμένα καθώς μπροστά στα μάτια του, την ώρα του διαλείμματος σε μια στάση αστικών, ένα μικρό παιδί 2 χρόνων παραλίγο να πνιγεί καθώς κατάπιε ένα πλαστικό που βρισκόταν σε συσκευασία γλυκού.

Την ώρα που όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν παγώσει, η επέμβαση του Κομοτηναίου συντοπίτη μας αποδείχθηκε καθοριστική καθώς ο ίδιος διατήρησε την ψυχραιμία του και με τις πρώτες βοήθειες που παρείχε κατάφερε να σώσει από πνιγμό το μικρό παιδί το οποίο μεταφέρθηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Οι γονείς του μικρού παιδιού πήγαν την επομένη στο χώρο εργασίας του για να ευχαριστήσουν τον «άγγελο» του μικρού τους παιδιού ενώ και ο ίδιος όπως ήταν φυσικό δέχθηκε στο λογαριασμό του στο facebook συγχαρητήρια από εκατοντάδες φίλους και γνωστούς για την πράξη του.

Μπράβο Άγγελε!

Δείτε την ανάρτηση του:

Πηγή: https://fonirodopis.gr/