Super League: Με Αστέρα Τρίπολης και Λαμία να κλείσουν θετικά το 2019 οι ακαδημίες του ΑΟΞ!

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων των ακαδημιών του ΑΟΞ που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 η Κ19 του Κώστα Μπεδρελή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει ένας βαθμός στον πίνακα κατάταξης με τους γηπεδούχους να είναι στην 7η θέση με 17 βαθμούς και την Ξάνθη να έχει πέσει στην 8η με 16 πόντους, μαζί με τον Πανιώνιο. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Αλέξανδρος Μυριούνης (Τσούκας – Πουτσελας) της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Η Κ17 της Ξάνθης για την 14η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 θα υποδεχθεί στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα βαθμό μετά από 13 αγώνες. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Καράκελες (Καρασαββαΐδης – Ζαχαρίας) της ΕΠΣ Καβάλας.