Ο ΑΣ Κομοτηνής επέστρεψε με έξι μετάλλια από το Κύπελλο Ελλάδος

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκε και στο Κύπελλο Ελλάδος η συγκομιδή μεταλλίων, σε ένα γεμάτο αγωνιστικά Σαββατοκύριακο, για τον Α.Σ. Κομοτηνής.

Ο σύλλογος σύμφωνα με την ανακοίνωσή του: «επιβεβαιώνει τη μοναδικότητά του στην πόλη της Κομοτηνής στο να δημιουργεί αθλητές υψηλού επιπέδου στο Ολυμπιακό Τάε Κβο Ντο»

Πιο αναλυτικά, το διήμερο 14-15 Δεκεμβρίου διεξήχθη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Πανελλήνιο Κύπελλο Τάε Κβο Ντο. Δώδεκα αθλητές από την Κομοτηνή, που «ανήκουν» στον σύλλογο, έδωσαν το παρόν στην διοργάνωση. «Η φορμαρισμένη αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας επισφραγίζει και σε αυτό το κύπελλο την εξαιρετική της κατάσταση κατακτώντας 6 μετάλλια. 2 χρυσά – 2 ασημένια – 2 χάλκινα», συνεχίζει ο Α.Σ. Κομοτηνής, κάνοντας γνωστά τα αποτελέσματα:

«Η παρουσία των αθλητών μας σε 4 τελικούς των κατηγοριών ήταν κάτι το εκπληκτικό, με Δήμητρα Γιαννακίδου, Έφη Λυκούδη, Βαρβάρα Μπαξεβάνη και Ανδρέα Κωστικίδη. Εξαιρετική για μια ακόμη φορά οι δυο αθλητές από την προ αγωνιστική ομάδα Ανδρέας Κωστικίδης και Αγγελική Τσουλκάνη, καθώς και παιχνίδια υψηλού Τάε Κβο Ντο, αγωνιστικότητας και στρατηγικής από Ράνια Θεοδώρου, Τζαν Νεδήμογλου, Παντελή Θεολόγου, Σουλεϊμάν Σουδέ και Μάρθα Ψωμιάδη. Μια άτυχη στιγμή για τον αθλητή Θεολόγου Μάριο δεν του στέρησε το μετάλλιο».

Χαρακτηριστικά τα αποτελέσματα:
Δήμητρα Γιαννακίδου – χρυσό μετάλλιο
Έφη Λυκούδη – χρυσό μετάλλιο
Βαρβάρα Μπαξεβάνη – ασημένιο μετάλλιο
Ανδρέας Κωστικίδης – ασημένιο μετάλλιο
Ελένη Μπαξεβάνη – χάλκινο μετάλλιο
Μάριος Θεολόγου – χάλκινο μετάλλιο