ΕΠΣ Έβρου: Διαψεύδει την αποχώρηση Μπαρμπαγιάννη για την Ένωση Αλεξανδρούπολης ο Ιπποκράτης!

Την απάντησή του στο δημοσίευμα του ThrakiSports για μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Μπαρμπαγιάννη στην Ένωση Αλεξανδρούπολης χωρίς να τον κατανομάζει, μέσω ανακοίνωσης έδωσε ο Ιπποκράτης.

Οι «γιατροί» αν και με βάση το ρόστερ τους ήταν το φαβορί για το πρωτάθλημα, δεν τα πάνε τόσα καλά και με το φιναλε του 2019 στα μισά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Έβρου βρισκονται στο -14 απο το Διδυμότειχο και πλέον θα παλέψουν για την δεύτερη θέση πίσω από την ΑΕΔ. Το γεγονός αυτό έχει κάνει αρκετούς παίκτες του Ιπποκράτη «μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες του Έβρου, αλλα κυρίως για την Ένωση Αλεξανδρούπολης – Άνθεια που αγωνίζεται στην Γ’ εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από αυτούς είναι ο έμπειρος στόπερ Χρήστος Μπαρμπαγιάννης που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία, με την διοίκηση των γιατρών ωστόσο να διαψεύδει το γεγονός σύμφωνα με την ανακοίνωση. Το τι θα συμβει θα φανεί τις επόμενες ημέρες, όπου με την αρχή του 2020 θα έχουμε τις χειμερινές μεταγραφές.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη: ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ διαψεύδει αναρτήσεις σε σάιτ ότι ποδοσφαιριστής της ομάδος μας είναι στόχος ποδοσφαιρικής ομάδος της πόλης μας..Και δηλώνει ότι πότε δεν ζητήθηκε από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή αποχώρηση του από την ομάδα μας…