Θρήνος στους Εβρίτες του ΑΟΚ για τον θάνατο του φροντιστή της ομάδας Βασίλη Βασιλειάδη

«Ενας απ τους καλυτερους ανθρωπους που γνωρισαμε στην Καβαλα..Παντα διπλα μας και στα ευκολα και στα δυσκολα..Καλο παραδεισο φιλε Βασιλη!!».

Με τα λόγια αυτά ο Εβρίτης Παυλος Σταματόπουλος ανέβασε στο facebook μια φωτογραφία με τους συντοπίτες του Γιώργο Λίτσκα και Κώστα Συριτούδη και τον φροντιστή του ΑΟΚ Βασίλη Βασιλειάδη, που ταξίδεψε το πρωί της Πέμπτης για τους ουρανούς.

Το γεγονός της απώλειας του Βασίλη Βασιλειάδη συγκλονίζει όλους τους φιλάθλους της ομάδας της Καβάλας, καθώς μέχρι τα τελευταία παιχνίδια ήταν στις επάλξεις. Έδωσε και τη ψυχή του για τον ΑΟΚ.

Από το καλοκαίρι και μετά ταλαιπωρήθηκε από την ανίατη ασθένεια. Το πάλεψε αλλά δεν άντεξε. Σε ηλικία 62 ετών άφησε πίσω μόνο φίλους. Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟΚ που έχει ως εξής:

Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας, Βασίλη μας

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη της  και την οδύνη της για τον άδικο και πρόωρο χαμό του φροντιστή της ομάδας μας, Βασίλη Βασιλειάδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Γνήσιος μαχητής στη ζωή, αγωνιστής μέχρι και την ύστατη ώρα ο Βασίλης μας, το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του, για να αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που προέκυψε με την ανίατη ασθένεια τον τελευταίο καιρό. Ποτέ δεν το έβαλε κάτω και στη μάχη για τη ζωή τους τελευταίους μήνες, που έδωσε, ο Βασίλης όλης της ποδοσφαιρικής «οικογένειας» του Α.Ο.Κ. έδειξε την υπερηφάνεια, την αξιοπρέπεια, την τόλμη και την μαχητικότητα που τον διέκρινε σε όλη τη ζωή του.

Δυστυχώς η καρδιά του δεν άντεξε. Τον  πρόδωσε πολύ νωρίς. Ο ήλιος έσβησε πολύ πρόωρα όπως και το χαμόγελο σου, Βασίλη μας.

Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας αγαπημένε μας φίλε αφήνοντας πίσω σου, την μοναδική οικογένεια σου. Την σύντροφο σου που ήταν διαρκώς δίπλα σου, τα παιδιά σου, τα εγγονάκια σου που τόσο λάτρευες τόσο πολύ και όλους εμάς.

Στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», στα αποδυτήρια της ομάδας μας που καθημερινά μπαινόβγαινες και φρόντιζες για τα πάντα με μεράκι, ένα μαύρο πέπλο σκέπασε τα πάντα από την απώλεια σου, μοναδικέ μας φίλε. Μία απώλεια η οποία όλους μας, στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, μας συγκλόνισε.

Πολυαγαπημένε μας φίλε, στο ταξίδι σου για να συναντήσεις τους Αγγέλους σου, θα βρεις δικούς μας και δικούς σου ανθρώπους από τον Α.Ο.Κ.. Θα συναντήσεις τον Αποστόλη και πολλούς άλλους φίλους μας που αγάπησες και υπηρέτησαν το Α.Ο.Κ. όπως εσύ με τόσο ευλάβεια.

Όλοι εμείς στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου Βασίλη μας. Σε αποχαιρετάμε νοιώθοντας πολύ υπερήφανοι που σε γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε με έναν γνήσιο αγωνιστή, με έναν άνθρωπο που «διψούσε» για ζωή αλλά η ίδια η ζωή τόσο άδικα σε φέρθηκε.

Σε αποχαιρετάμε με ένα στόχο που θα μας θυμίζει για πάντα ποιος και τι ήσουν για όλους εμάς στον Α.Ο.Κ., Βασίλη μας:

-«Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας

να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς

σου κλέβει η ανατολή μικρό φιλί».

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στη 13:00  από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καβάλας.

Καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο αδελφέ μας.

Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965