Σοβαρές αιχμές Παράσχου για τον προκάτοχό του και τους γυμναστές της Ξάνθης

Για έλλειψη αποτελεσματικότητας της ομάδας του έκανε λόγο ο τεχνικός της Ξάνθης Γιώργος Παράσχος σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στην συνέντευξη Τύπου εξέφρασε την άποψη ότι η Ξάνθη δικαιούταν κάτι καλύτερο στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αίσθηση ωστόσο προκαλούν οι σαφείς αιχμές που άφησε για την δουλειά που είχε γίνει μέχρι στιγμής στην ομάδα από τον προκάτοχό του αλλά και για το πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθείται και έχει «σκάσει» τους βασικούς παίκτες σε αυτό το χρονικό σημείο, όσους δεν έχουν δηλαδή τραυματιστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε παίκτες κυρίως μεσοεπιθετικούς που δεν είναι σε φόρμα. Έχω την πίστη ότι ο Φοσέ αν έρθει σε καλή φυσική κατάσταση, θα μας βοηθήσει. Συν μια προσθήκη που περιμένουμε τον Ιανουάριο. Κάναμε προσπάθεια στην επίθεση, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.

Είχαμε θέματα με τις απουσίες των ακραίων μπακ, είναι σημαντικό να έχεις ακραία μπακ, να βγάζουν την ομάδα μπροστά. Με προσθήκη Κασάδο και Κάστρο και την επιστροφή Μπαξεβανίδη, περιμένουμε κάτι καλύτερο. Με τον Σόσα υπάρχει ένα ερωτηματικό πότε θα επιστρέψει με τους υπόλοιπους τραυματίες, δεν έχουμε πρόβλημα.

Πριν έρθω στην ομάδα έβλεπα παίκτες που έπαιρναν πρωτοβουλίες και έδιναν λύσεις. Βλέπω τώρα από κοντά, τους παίκτες να είναι σε μέτρια κατάσταση. Για τον Στάρτζεον για παράδειγμα, τον έβλεπα πριν έρθω να είναι πολύ καλός, ενώ τώρα φαίνεται κουρασμένος. Όχι μόνο αυτός αλλά και οι άλλοι μεσοεπιθετικοί».

Πέρα από τις σαφείς αιχμές που άφησε για τους τραυματισμούς και την φυσική κατάσταση των υπόλοιπων παικτών, ο Γιώργος Παράσχος ενόψει της συνέχειας και κυρίως του αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα, επισήμανε: «Η ομάδα πρέπει να κάνει μια νίκη και να σηκώσει… κεφάλι».