Με Στράτο η Ξάνθη στη ΕΕΑ! Αναβολή της υπόθεσης για τις 10 Ιανουαρίου…

Αναβλήθηκε, από την ΕΕΑ, η εκδίκαση της καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την σχέση ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Λόγω της αποχής των δικηγόρων, όπως είχε γράψει εδώ και 48 ώρες το ThrakiSportS, ζητήθηκε ουσιαστικά από όλες τις πλευρές η αναβολή της σημερινής εκδίκασης.

Ωστόσο η πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε η εκδίκαση της υπόθεσης να γίνει όσο το δυνατόν πιο άμεσα, αν είναι δυνατόν και αύριο. Οι εκπρόσωποί τους σχολίασαν ωστόσο ότι το κάνουν αυτό για να διευκολύνουν τους αντιδίκους τους, που είναι λογικό να θέλουν να χυθεί άλπετο φως στην υπόθεση το συντομότερο δυνατό.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ, όμως ζήτησε να γίνει η εκδίκαση όταν θα έχει ολοκληρωθεί πλήρος ο φάκελος, καθώς σε αυτόν υπάρχουν ακόμα εκρεμμοτητες με έγγραφα τα οποία έχουν ζητηθεί από την ΕΕΑ τόσο από την Super League όσο και από την ΕΠΟ και τα οποία δεν έχουν δοθεί σε όλες τις πλευρές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και στους φακέλους που είχαν στα χέρια τους οι νομικοί εκπρόσωποι των ομάδων δεν υπήρχαν όλα τα έγγραφα, καθώς κάποια προστέθηκαν τις τελευταίες ώρες. Και συνεχίζουν να προστίθενται, ενώ ζητήθηκαν και συγκεκριμένα χαρτιά.

Τελικά, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε η εκδίκαση της υπόθεσης να αναωληθεί και αφού λάβει υπόψη όλα τα δεδομένα, να γίνει με το νέο έτος και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου του 2020 στις 10.00 το πρωί. Την ημέρα εκείνη μάλιστα διευκρινίστηκε από το προεδρείο ότι η υπόθεση θα συζητηθεί και δεν πρόκειται να δοθεί νέα αναβολή για οποιονδήποτε λόγο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δημοσιογραφικό επίπεδο παρούσα ήταν μόνο μια κάμερα και αυτή από το κανάλι OPEN (του Ιβάν Σαββίδη), ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως αντιθέτως δεν ήταν στη συνεδρίαση ούτε το κανάλι ΟΝΕ (του Βαγγέλη Μαρινάκη) που ήταν αυτό που έκανε το ρεπορτάζ που οδήγησε στη σημερινή εκδίκαση, ούτε η ΕΡΤ που είχε καλύψει εκτενώς το ρεπορτάζ τις προηγούμενες μέρες στέλνοντας κάμερα στην ΕΕΑ όταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθετε την καταγγελία της.

Στην συνεδρίαση η ΠΑΕ Ξάνθη εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρό της και πρώην πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο (στην εκδίκαση θα εκπροσωπηθεί και από τους κ.κ. Δετσαρίδη και Δασκαλάκη που απουσίαζαν σήμερα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τους κ.κ. Καρπετόπουλο και Χατζησαββάογλου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τους κ.κ. Μαυρομάτη και Μπίρδα.