Γ’ Εθνική: Παίρνει «Μπάρμπα» και ετοιμάζει νέα μπαμ η Αλεξανδρουπολη

Κοντά σε μια ακόμη συμφωνία είναι η Ένωση Αλεξανδρούπολης η οποία μιλά με τον έμπειρο αμυντικό του Ιπποκράτη Χρήστο Μπαρμπαγιάννη, μετά από αυτές με τους Μαυρομάτη και Γκαιδατζή.

Ο 31χρονος Δραμινός σέντερ μπακ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα των «γιατρών» και αφού είδε πως η ομάδα του έμεινε μακριά από το πρωτάθλημα συμφώνησε με την ομάδα της Ένωσης Αλεξανδρούπολης, ωστε να βοηθήσει την Εβρίτικη ομάδα στο χώρο της άμυνας όπου υπάρχουν δυο μόνο στόπερ, οι Κομεσίδης, Λίτσιος και ο Γκουντενούδης όταν παραστεί αναγκη.

Ο Μπαρμπαγιάννης στην Ένωση θα ξαναβρεθεί με τον μέντορά του Βασίλη Τσιομλεκίδη, με τον οποίο με την ομάδα της αστυνομίας έχει κατακτήσει δυο πρωταθληματα, όπως και με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο «Μπάρμπα» όπως τον φωνάζουν έχει πλούσια παρουσία στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όπου και διατέλεσε και αρχηγός. Αγωνίστηκε στο παρελθόν ακόμα σε Κ20 Ξάνθης, ΠΑΕ Θράκης (Γ’ Εθνική), Λεωνίδιο (Γ’ Εθνική), ΑΕ Καλαμπακίου (Δ’ Εθνική), Ατρόμητο Άβαντα (Β’ ΕΠΣ Έβρου) και Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης (Α’ ΕΠΣ Έβρου).

Η Ένωση ωστοσο προσπαθεί για την περατέρω ενισχυσής της βολιδοσκοπόντας παίκτες σε αρκετές θέσεις και κυρίως για την επιθετική γραμμή με καταγωγή από τον Έβρο που τα τελευταία χρόνια διακρίνονται στην Γ’ Εθνική, αλλα και παλαιότερα σε ανώτερες κατηγορίες και εαν οι μεταγραφές τους πραγματοποιηθούν θα αποτελέσουν εκπληξη.