Απάντησε το μπάσκετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για το έγγραφο του «εμφυλίου» με το βόλεϊ

Εικοσιτέσσερις ώρες μετά την αποκάλυψη εγγράφου εσωτερικής αλληλογραφίας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που αφορά παραχώρηση διαφημιστικών δικαιωμάτων από το τμήμα μπάσκετ στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, υπήρξε η πρώτη αντίδραση.

Ο έφορος του τμήματος μπάσκετ και αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Πασσιάς, ο οποίος τυγχάνει πλέον και δημοτικός σύμβουλος, εξέδωσε ανακοίνωση. Σε αυτήν αναφέρει τα εξής:

Σε απάντηση δημοσιεύματος ιστοσελίδας που εμπλέκει το τμήμα μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , έχουμε να απαντήσουμε τα εξής:

– Το έγγραφο της ‘’διαρροής’’ αποτελεί την καταγραφή του αιτήματος της τότε διοίκησης του τμήματος βόλεϊ , στο οποίο αίτημα ανταποκριθήκαμε ,στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο τμημάτων.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας , το ποσό που αναφέρεται στο συγκεκριμένο έγγραφο ΠΟΤΕ δεν δόθηκε στο τμήμα μπάσκετ , αλλά κυρίως ΠΟΤΕ δεν ζητήθηκε.
– Για την ενίσχυση της επιτυχίας της ‘’δημοσιογραφικής αποκάλυψης’’ , προτείνουμε η ίδια, πλούσια σε υλικό, πηγή να αποκαλύψει ότι τα τρία τελευταία χρόνια το τμήμα μπάσκετ παραχωρούσε στο τμήμα βόλεϊ το όποιο ποσό του αναλογούσε από την δημοτική επιχορήγηση.
– Υπενθυμίζουμε τις αμέτρητες προσωπικές παροχές και εξυπηρετήσεις προς το τμήμα βόλεϊ απόρροια του πνεύματος αλληλεγγύης που μας διέπει ως μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
– Άγνοια ή αγνωμοσύνη;;;

Ο έφορος του τμήματος μπάσκετ

Πασσιάς Γεώργιος