Περίεργο καφεδάκι του Λυσάνδρου της ΑΕΚ με την Σουλούκου του Ολυμπιακού με μενού την… Ξάνθη

Συνεχίζει τα ανοίγματά του ο πρόεδρος της SL1 Μηνάς Λυσάνδρου. Οπως αποκαλύπτει η «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη, το πρωί της Τετάρτης ήπιε καφέ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με την αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Λ.Σουλούκου.

Το γνωστό μπλογκ σχολιάζει ότι η ψήφος δεν ξεχνιέται, καθώς είναι γνωστό ότι στις εκλογές της Super League συμμάχησαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός για να εκλεγεί ο Μηνάς Λυσάνδρου πρόεδρος και όχι ο Μάκης Γκαγκάτσης, τον οποίο είχε κατεβάσει ως υποψήφιο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον οποίο είχε ψηφίσει και η ΠΑΕ Ξάνθη.

Το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε ωστόσο τέτοια συνάντηση μόλις ένα 24ωρο πριν την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα εξετάσει την υπόθεση της καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε βάρος του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης ενδεχομένως και να μην είναι τυχαίο.

Είναι λογικό ο Λυσάνδρου ως πρόεδρος της Super League να θέλει να μάθει μέχρι πόσο μακριά θα το πάει ο Ολυμπιακός στην συγκεκριμένη υπόθεση, που αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε όσα πηγαδάκια σχηματίζονται σχετικά με όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της Super League.

Την περασμένη εβδομάδα μέχρι και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο ΔΣ της Super League και θέλησε να ανεβάσει στο υψηλότερο επίπεδο το θέμα, θέτοντάς του εκτός ημερήσιας διάταξης και προκαλώντας στο τέλος και την αποχώρηση του προέδρου Άρη Πιαλόγλου από την συνεδρίαση.

Σε μια συνάντηση του Λυσάνδρου με την Σουλούκου θεωρείται απίθανο το μενού να μην είχε τις εξελίξεις στην γνωστή υπόθεση. Το ζήτημα είναι ότι οι δυο τους είναι (πρώην) στενοί συνεργάτες, συνεπώς αυτός ο καφές στο Κολωνάκι μάλλον εξέπεμπε και άλλα μηνύματα, από την στιγμή που διέρρευσε.

Μένει να φανεί αν πίσω από την συνάντηση αυτή κρύβεται και κάποια ενδεχόμενη συμμαχία των ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ, όπως εκείνη που έφερε τον Λυσάνδρου στην προεδρία της SL1 κόντρα στην ψήφο των ΠΑΟΚ και Ξάνθης…