Super League: Με Τοροσίδη αλλά και… Ξενιτίδη η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΛ

Με τον 20χρονο Ξανθιώτη Γιώργο Ξενιτίδη να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Λάρισα που γίνεται την Τετάρτη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. 

Οι Πειραιώτες θα δώσουν εμβόλιμη αγωνιστική και ο Μάρτινς βρήκε την ευκαιρία να συμπεριλάβει σε αυτήν δύο ποδοσφαιριστές της U19 του Ολυμπιακού, αφού πέραν του Ξενιτίδη συμπεριελήφθη και ο γκολκίπερ Χρήστος Τζολάκης.

Ο Γιώργος Ξενιτίδης είναι ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων” στην U19. Γεννημένος στις 4/9/1999, είναι “γνώριμος” του Μάρτινς που τον έχει πάρει μαζί του σε αρκετά παιχνίδια, ανάμεσα τους και αυτό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για το UEFA Champions League. Αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.

Ο Χρήστος Τζολάκης είναι ο “ήρωας” της U19 του Ολυμπιακού. Στο Youth League κράτησε πολλές φορές την ομάδα του σε χαμηλά σκορ, ενώ αν και μόλις 17 χρονών (γεννημένος στις 8/10/2002) βγάζει απίστευτη ωριμότητα στο γήπεδο. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα βοηθώντας τους Πειραιώτες να βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Πέραν του Ξενιτίδη στην αποστολή μετέχει κανονικά και ο έτερος Ξανθιώτης του Ολυμπιακού, ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Μπα, Μάρκοβιτς, Μεριά, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.