«Όλοι μαζί από την αρχή μέχρι… το τέλος»! Δείπνο στον Εθνικό εν αναμονή των εξελίξεων…

Μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ στο πρωτάθλημα και δεδομένου ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αυτό να ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μπροστά στο κοινό για την Α1 Ανδρών, οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρουπολης βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο “Χάραμα”.

Ο Αλέκος Πατσιώρας, που τυγχάνει και ο βασικός χρηματοδότης της ποδοσφαιρικής Ένωσης Αλεξανδρούπολης, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα βόλεϊ του Εθνικού, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και η διοικηση του ΤΑΑ. Ο αρχηγός Γρηγόρη Κοντοστάθης ανήρτησε στα social media την φωτογραφία δίνοντας το σύνθημα «μαζί μέχρι το τέλος».

Το μεγάλο ζήτημα είναι αν αυτό το τέλος έρχεται με τις γιορτές των Χριστουγέννων ή αν θα υπάρξει νέα παράταση. Το περασμένο καλοκαίρι το αδύνατο έγινε πραγματικοτητα αλλά παρόλα αυτά, η καθυστέρηση ήταν τέτοια που προκάλεσε ανεπανόρθωτα πλήγματα στην ομάδα.

Με μεγάλη μερίδα του κόσμου, απλού αλλά και επιχειρηματικού, να έχει πλέον γυρίσει την πλάτη στην αξιοπρεπή προσπάθεια αλλά την ίδια ώρα τα χρέη να τρέχουν και οι υπόλοιποι διακανονισμοί που έχουν γίνει να έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να εφαρμοστούν, μένουν κάποιες κρίσιμες συναντήσεις το προσεχές διάστημα με αρμόδιους φορείς για να ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Το δείπνο στο «Χάραμα» ήταν μια όμορφη ανάσα, αλλά χρειάζονται πολλοί ακόμα σαν τον Πατσιώρα σε όλα τα επίπεδα, για να μπορέσουν να αποτραπούν οι αρνητικές εξελίξεις, που για πολλούς φαντάζουν προδιαγεγραμμένες. Ακόμα και το ταξίδι στην Σύρο το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν είναι βέβαιο, αν και το πιο πιθανό είναι με αξιοπρέπεια η ομάδα να επωμισθεί το οικονομικό βάρος και να ταξιδέψει κανονικά για την τελευταία παράσταση του 2019 – ίσως και όλης της σεζόν…