Ευχές του (Βραζιλιάνου) Λουτσιάνο στον Λουτσέσκου να νικήσει την «μισητή» Φλαμένγκο

Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα έχει γράψει μεγάλη ιστορία ως παίκτης της Ξάνθης (και μετά του Ολυμπιακου), ενώ τα τελευταία χρόνια κάνει προπονητική καριέρα.

Ερχεται την Τετάρτη ως αντίπαλος στην Ξάνθη με τον Παναιτωλικό, ως βοηθός του Μάκη Χάβου, αλλά πιο πριν είχε διατελέσει βοηθός προπονητή και στην ομάδα του ΑΟΞ, μάλιστα για ενα διάστημα με πρωτο προπονητή τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ανάμεσα στους δυο άνδρες αναπτύχθηκε σχέση εκτίμησης και φιλίας και έτσι ο Λουτσιάνο αισθάνθηκε λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό της νέας ομάδας του Ρουμάνου στην Σαουδική Αραβία με την Φλαμένγκο, για το Μουντιάλ Συλλόγων, την ανάγκη να του ευχηθεί καλη επιτυχία.

Μπορεί να ειναι Βραζιλιάνος, αλλά λόγω του πατέρα του ο Λουτσιάνο δεν δηλώνει οπαδός της Φλαμένγκο αλλά της Βάσκο ντα Γκάμα. Έτσι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρώην συνεργάτη του στην Ξάνθη, ενόψει του ημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στο Κατάρ.

Μάλιστα, του εύχεται να προκριθεί στον τελικό του Μουντιάλ και ν αντιμετωπισει εκεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ. Αξίζει να σημειβωθεί ότι η Φλαμένγκο και η Αλ Χιλάλ κατέκτησαν το ίδιο Σαββατοκύριακο το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας με αποτέλεσμα να αναδειχθούν πρωταθλήτριες στις ηπείρους τους και να τσεκάρουν τα εισιτήριά τους για την Ντόχα…