ΕΠΣ Έβρου: Με χατ τρικ του Παπούδη η ΑΕΔ πέρασε και από το αήττητο μέχρι τώρα Σοφικό!

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στον Ορφέα Σοφικού και την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Πριν την διεξαγωγή, αν και με ξεκάθαρο φαβορί, η αναμέτρηση θεωρούνταν αμφίρροπη καθώς έφερνε αντιμέτωπες δύο αήττητες ομάδες. Ωστόσο με το σφύριγμα της έναρξης, οι πράσινοι του Μαυράκη κατάφεραν να ευστοχήσουν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν με τον Παπούδη να κάνει χατ τρικ και τους Γκαϊδατζή και Ιντζέ να συμπληρώνουν το σκορ επιτυγχάνοντας μια τελικά άνετη νίκη!

Στον αντίποδα ο Ορφέας Σοφικού φάνηκε να επηρεάζεται από τις ελλείψεις παικτών που είχε και ενώ ήταν ανταγωνιστικός στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού υπέστη βαριά ήττα σκοράροντας μόνο το γκολ της τιμής με τον Κυρούδη!

Μόλις στο 11′ άνοιξε το σκορ μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο δεκάλεπτο και για τις δύο ομάδες, με την όμορφη ομαδική προσπάθεια να βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον Παπούδη που ευστόχησε σε πλασέ για το 0-1. Ακολούθησαν δυο ευκαιρίες των γηπεδούχων για να ισοφαρίσουν με Δράκο και Σταματόπουλο, αλλά στη συνέχεια η ΑΕΔ πήρε και πάλι τα ηνία, έστω και αν το ημίχρονο έμεινε στο ισχνό 0-1.

Στο δεύτερο μέρος χρειάστηκε να φτάσουμε στο 18ο λεπτό για να μπορέσει ο Παπούδης και πάλι, αν και υπό την πίεση του Τζανετάκου, πέφτοντας να πλασάρει εύστοχα σκοράροντας το δεύτερο του τέρμα του στο παιχνίδι. Κάπου εκεί το παιχνίδι άνοιξε, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και στο 73′ από μπαλιά του Καλαποδόπουλου από την άμυνα μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή η μπάλα πάει στον Γιαννόπουλο που στρώνει για τον Γκαϊδατζή και αυτός διαμορφώνει το 0-3. Τρία λεπτά μετά ο Γκαϊδατζής ανοίγει ωραία για τον Παντελίδη ο οποίος από αριστερά κάνει την σέντρα βρίσκοντας τον Παπούδη και εκείνος κάνει το κοντρόλ, το σουτ και το χατ τρικ.

Στο 81′ είχαμε το γκολ της τιμής για τον Ορφέα Σοφικού, όταν ο Σταματόπουλος κρατάει με επιμονή την μπάλα και βρίσκει ωραία τον Κασκανέτα μέσα στην περιοχή, αυτός με την μία σπάει από δεξιά για τον Κυρούδη που σκοράρει από κοντά με τακουνάκι. Δεν έμελλε όμως να είναι αυτό το τελικό αποτέλεσμα αφού πέντε λεπτά αργότερα σκόραρε και ο Ιντζές από κοντά μετά από ωραία κίνηση του Γιαννόπουλου από αριστερά που έκανε την σέντρα.

Χωρίς προβλήματα κύλησε το παιχνίδι για το διαιτητή της αναμέτρησης Σουβάρα και τους βοηθούς του Κώνογλου και Δήμο.

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ (Γιώργος Τουφάκης): Μπρούτσος, Μεσονύχτης, Τερτσούδης, Τζανετάκος, Σταματόπουλος, Τζουμακίδης, Αλεξούδης (45′ Ταγγίδης), Δράκος (76′ Κασκανέτας), Μπαλάκης, Κιτσικούδης (45′ Κυρούδης).

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χρήστος Μαυράκης): Δουλούδης, Αλεξακίδης, Παντελίδης (89΄ Λεμονάκης), Θάνος (75′ Παυλίδης), Καλαποδόπουλος (87΄Παγουλάτος), Κούπας, Γκαϊδατζής, Ιντζές, Τοροσιάν (59΄Μαργαριτούδης), Παπούδης, Γιαννόπουλος.