ΕΠΣ Θράκης: Αφιερωμένη στον πρόεδρο Μπασδάνη η νίκη της πρωταθλήτριας χειμώνα Ελπίδας επί των Παγουρίων

Στο ρελαντί η Ελπίδα Σαπών επικράτησε με 0-2 της ουραγού Αναγέννησης Παγουρίων και ως πρωταθλήτρια χειμώνα θα περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας της γιορτές των Χριστουγέννων.

Η Ελπίδα μπήκε δυνατά και στο 8′ ο Εμρέ έστειλε την μπάλα μόλις αουτ από την εστία του Πεγειώτη. Στο 24′ από ωραία μπαλιά του Εμρέ ο Καροτενούτο με σουτ έκανε το 0-1. Στο 32΄ο Εμρέ σούταρε πάνω στον Πεγειώτη, με τα Παγούρια στις ελάχιστες φασεις που απείλησαν να έχουν ένα σουτ μόλις άουτ στο 40′ με τον Ταχόπουλο. Τελευταία ευκαιρία στο 42′ με τον Γαβριήλ που δεν μπόρεσε να κάνει το 0-2.

Και το β’ μέρος ήταν μονόλογος της Ελπίδας, με κυριότερες φάσεις στο 50′ με τον Εμρέ και στο 72′ με τον Κουδούνη αλλα τα σουτ τους τα μπλόκαρε ο καλός Πεγειώτης, που σταθηκε τυχερός στο 74′ αφού το σουτ του Εμρε βρήκε το κάθετο δοκάρι. Νέες ευκαιρίες στο 77′ και στο 82′ με τον Μπόζη, με τον επιθετικό της Ελπίδας σε αντεπίθεση να καταφέρνει να σκοράρει με ωραίο σουτ κάνοντας το τελικό 0-2 πετυχαίνοντας το 6ο του τέρμα στο πρωτάθλημα, αφιερώνοντας όλοι οι παίκτες την νίκη στον πρόεδρο Γιώργο Μπασδάνη που αναρρώνει στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από την εγχείριση στην καρδιά την περασμενη εβδομάδα.

Την επόμενη αγωνιστική, σε ένα σχεδόν μήνα από τώρα και σε κλαθε περίπτωση τον επόμενο χρόνο, η Ελπίδα που έφτασε τους 25 βαθμούς υποδέχεται το Θρυλόριο ενώ τα Παγούρια που εχουν μόλις έναν πόντο αγωνίζονται στον Μίσχο του πρώην προπονητή τους Μεμέτ. Διαιτητές της αναμέρησης ήταν οι Χούσκογλου, Γιασαρης και Ζησίου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ (Μπιλιλής): Πεγειώτης, Χαντζόγλου, Τζωρτζάκης, Μυτιληναίος, Βουδούμης (85′ Τζώρτζης), Μπιλιλής, Μπρεγιάννης, Ταχόπουλος, σαλήμ Νασουφτσαν, Νέμπτσας, Νίτας

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος, Κουτεντάκης, Καροτενούτο, Λειβαδιώτης, Φούντας, Ζήνωνος (80′ Παγκοσίδης), Τριαντόπουλος (46′ Χαινάκης), Μπόζης, Εμρε (70′ Σιψας), Γαβριήλ (70′ Κουδούνης)