Διαψεύδει οποιαδήποτε χειροδικία ο ΓΑΣ Κομοτηνή! «Εκκλησία το γήπεδό μας, οι αντίπαλοι ήταν προκλητικοί»

Σε κατηγορηματική διάψευση ότι παίκτης του ΓΑΣ Κομοτηνή γρονθοκόπησε αντίπαλο της ομάδας του Πολυγύρου προχώρησε ο ΓΑΣ Κομοτηνή, με αφορμή δημοσίευμα του ThrakiSportS το βράδυ της Κυριακής.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφερόταν η συγκεκριμένη πληροφορία, την οποία μετέφερε στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα «Χρόνος» και αναπαρήγαγε το ThrakiSportS, ενώ υπήρχε και βίντεο που έδειχνε να υπάρχει συμπλοκή κάποιων παικτών.

Από τον ΓΑΣ διευκρινίζουν ότι επρόκειτο για ένα περιστατικό ήσσονος σημασίας που λύθηκε σχεδόν αμέσως και τονίζουν πως είναι χαρακτηριστικό ότι τίποτα επιβαρυντικό για την ομάδα και την φιλοξενία από αυτήν δεν καταγράφηκε από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα.

Προσθέτουν, σε σχέση με τις ύβρεις που ακούγονται στο βίντεο και σχολιάστηκαν από το ThrakiSportS, ότι αφορούν μεμονωμένα άτομα και ότι ο ΓΑΣ Κομοτηνή έχει αποδεδειγμένα παραδώσει δείγματα ήθους και σε αυτόν τον τομέα, αποβάλλοντας στο παρελθόν από το γήπεδο ακόμα και συγγενικό πρόσωπο παράγοντα της ομάδας για αυτόν τον λόγο, ενώ πρόσφατα συνέβη το ίδιο με παράγοντα αντίπαλης ομάδας που έβριζε σε αγώνα αναπτυξιακού πρωταθλήματος.

«Το γήπεδό μας αποτελεί εκκλησία, η φιλοξενία είναι άψογη, η έδρα μπορεί ορισμένες φορές να είναι καυτή αλλά πάντα σε κόσμια πλαίσια και δεν μπορούν ένα – δυο μεμονωμένα περιστατικά να αμαυρώνουν αυτήν την εικόνα που με κόπο έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε μάλιστα στο ThrakiSportS o πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Πεταλωτής.

Προσθέτει ότι μόλις δύο μέρες πριν, το βράδυ της Παρασκευής, «η ομάδας μας βραβεύτηκε από τα βραβεία των γυναικών της χρονιάς για το ήθος και τις ακαδημίες της, καθώς γαλουχούμε εκτός από τους αυριανούς πρωταθλητές και τους αυριανούς ανθρώπους».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι στην διάρκεια του αγώνα παίκτες και φίλαθλοι δέχθηκαν προκλήσεις από ανθρώπους της αντίπαλης ομάδας, όπως άλλωστε είχε αναφέρει στο ρεπορτάζ του το ThrakiSportS, αλλά σε κάθε περίπτωση διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία ότι υπήρξε γροθιά ή οποιαδήποτε χειροδικία από παίκτη της ομάδας της Κομοτηνής προς αντίπαλο.