Video: Διαπληκτισμοί με γροθιές μετά το ΓΑΣ Κομοτηνή – Πολύγυρος και… οχετός ύβρεων δίπλα σε μικρά παιδιά

Διαπληκτισμός παικτών σημειώθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος της αναμέτρησης ΓΑΣ Κομοτηνή – Πολύγυρος για την Β’ Εθνική Ανδρών.

Μπορεί στα αγωνιστικά το θέαμα να ήταν πλούσιο, με την ομάδα της Ροδόπης να καταφέρνει μάλιστα μια σημαντική εντός έδρας νίκη με 94-89 (αναλυτικό ρεπορτάζ αργότερα), ωστόσο αυτό που ξεχώρισε για αρνητικό λόγο ήταν το φινάλε.

Όπως μεταφέρει η εφημερίδα “Χρόνος”, που δημοσιεύει και βίντεο-ντοκουμέντο, «παίκτης του ΓΑΣ, σύμφωνα με θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση φέρεται -για αδιευκρίνιστους λόγους- να έριξε γροθιά σε αντίπαλο παίκτη. Γρήγορα οι δύο ομάδες έγιναν ένα κουβάρι, αλλά ευτυχώς οι πιο ψύχραιμοι επικράτησαν».

Αυτός που βρέθηκε αρχικά στο παρκέ φέρεται να είναι ο Στέλιος Νούκαρης, με αρκετούς ωστόσο να λένε ότι έκανε θέατρο και έπεσε μόνος του και να προσθέτουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας της Χαλκιδικής ήταν προκλητικοί σε αρκετές περιπτώσεις στη διάρκεια του ματς και ειδικά προς το τέλος, όταν προσπάθησαν να καλύψουν διαφορά αρκετών πόντων και να ξαναμπουν στο παιχνίδι.

Αμέσως δημιουργήθηκε ένταση μπροστά στους τρεις διαιτητές, που για τρία λεπτά μετά το τέλος του ματς έμεναν στο κέντρο και παρακολουθούσαν όσα διαδραματίζονταν με την ένταση που δημιουργήθηκε και η οποία κατευνάστηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και ιδιαίτερα του Νεοκλή Λεμονίδη, όπως φαινεται και στο βιντεο.

Το βίντεο έστειλε στον “Χρόνο” αναγνώστης της εφημερίδας και αξίζει να το δείτε όχι τόσο για την συμπλοκή, ούτε για τον οχετό ύβρεων από την εξέδρα που ακολούθησε, αλλά για το γεγονός ότι την ώρα που συνέβαιναν αυτά, μερικά μικρά παιδιά είχαν μπει στο παρκέ και συνέχιζαν αμέριμνα το παιχνίδι τους κάτω από τη μία μπασκέτα…