Β’ Εθνική: Διέλυσε με 7-0 η Βασίλισσα την Ροδόπη στο υποτιθέμενο «ντέρμπι της Θράκης»

Σαρωτική η Βασίλισσα διέλυσε με 7-0 την Ροδόπη ’87 στο υποτιθέμενο ντέρμπι της Θράκης ή αλλιώς Ελ Θράκικο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Στα μισα του πρώτου ημιχρόνου η Κυριαζίδου με σουτ άνοιξε το σκορ μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ενώ μόλις δυο λεπτά μετά η Ευαγγελία Κατσαρού με απευθείας εκτέλεση φαουλ έκανε το 2-0 και ενώ λίγο νωρίτερα είχε δει το σουτ της να αποκρούεται από την τερματοφύλακα και να σταματά στο δοκάρι. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο οι Ξανθιώτισσες είχαν ένα ακόμα δοκάρι με την Μετοικίδου, αλλά στην περίπτωση αυτή πήρε η Κυριαζίδου το ριμπάουντ και με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 3-0.

Στο 58′ η Βλάχου με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, πέντε λεπτά αργότερα η Μετοικίδου με διπλή προσπάθεια και κοντινό πλασέ έκανε το 5-0, στο 77′ η Κατσαρού από πλάγια έκανε το 6-0 από περίπου το κόρνερ και τρία λεπτά αργότερα η ίδια παίκτρια πέτυχε το τρίτο της προσωπικό τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερη κριτική δεν χωράει με τις παίκτριες του Αλεξούδη να κερδίζουν κατά κράτος εκείνες της Βίκυς Περιβολοπούλου που είχαν ως μοναδκή καλή στιγμή ένα φαουλ της Γεωργοπούλου στο 10ο λεπτό της επανάληψης, που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιλίκας με βοηθούς την Τοπουζάκη και τον Βερνέζη, όλοι από την Καβάλα. Περισσότερα σε λίγο…